2016. január 15., péntek

Oroszlán hold

Tudj meg mindent páro gyermeked belső értékeiről, motivációiról egy harmonikusabb kapcsolatért. Intenzíven jelentkezhet alkotás és kreativitásvágyunk. Előtérbe kerül az az igényünk, hogy kényelmesen és jól éljünk. Az oroszlán jegyében elhelyezkedő Hold sugárzó, népszerű, vonzó kisugárzással ruházza fel viselőjét.


Ez a holdállás egy ambiciózus, büszke, nemes lelkű, szülöttet takar. Közvetlen környezetében gyakran válik vezetővé és .

A Hold -jegy mutatja meg, ki milyen érzelmi adottságokkal rendelkezik, emocionálisan. Természetes vonzódást érez a hatalom, és a szereplés. Holdjel és a szex A Hold az érzelmi életünk jellemzőit képviseli. A Hold jelképezi tudatalatti világunkat, érzelmeink tengerét, ösztönös érzelmi. Oroszlán holdú nő társaságban . Lelki nagyvonalúság, nemes büszkeség, pozitív tartalmú, vígasztalásteli hangulatvilág, amellyel másnak is örömet tud . Ikrek napjegy, nyilas aszcendes, oroszlán hold (nő) és bak napjegy, szűz aszcendes, kos hold (férfi) milyen párost alkothat?


Kos Hold: Életük első pillanatától igazi harcosok, akaratukat bármi áron. A horoszkópunkban álló Hold többek között megmutatja, hogy.

LYSANDERI Tovább, Hold ! THESEUSI Helyes az elfutás, . A szörnyet Zeusz helyezte az égre . Latin név ‎: ‎Leo Amilyen a holdjegye úgy szeretsz! A Rák Hold erősen kötődik az otthonhoz. Ami vagyon hátra, Azt oroszlán , hold , fal és a két szeretők Elmondják.


A telihold mindenkor feszültséget, váratlan balesetek lehetőségét hordozza. Fogyó Hold időszakában járunk, így itt az ideje, hogy erősítsétek önbizalmatokat, engedjetek. A Hold érzelmi reakciói és az Aszcendens érzelmi reakciói között nagy . A Hold a Bikában egzaltált, kifejezi a reflex-szerû és szilárd oldalát a Holdnak,. A Hold hatása egy párkapcsolat kezdetén alig érzékelhető.


A kérdés mozgatója a Hold ! Szerencsés, ha a férfi tudja, hol van a saját Nap csillagjegye mellett a Hold jegye, mert akkor . Féltékenykedés, veszekedések és a meg nem értettség érzése keríthet hatalmába. Ha ügyesen kerülgeted a Hold miatti akadályokat, akkor . Holdnaptár Hold a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen. Szeretettel hívunk titeket ismét egy hold centrikus jóga workshopra.


Induljunk el a szív útján! Kezdjünk őszinte elismerést adni önmagunknak és .

A Marsot a Hold szextillel fényszögeli, ez felébreszti önben a szenvedélyt, a természetes impulzusainak ösztöneinek megfelelően reagál, és . Születésünk pillanatában elhelyezkedő Hold , megmutatja, hogy érzelmileg, hogyan reagálunk a külvilág. Mit mutat a Nap- Hold szembenállás, hogyan hat ránk ? David Icke nagyszerű előadása a világról és arról, hogyan is működik, illetve ahogy azt szeretnék láttatni velünk. Egy óriási magyar slágert vittek színpadra. A Mokka műsorvezetője és Szonja pontot kapott.


Nézd meg A Nagy Duett videóját! Gyermek könyvek széles választékban a Pepitán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések