2016. április 6., szerda

Diófa vendéglő szeged rendelés

Diófa vendéglő szeged rendelés

Látogass meg bennünket. Kedvükre válogathatnak a házias finomságok közül. Ft feletti rendelés esetén ingyenes a csomagolás (készpénzes fizetésnél)! Akár egész hétre is előrendelhet házias ételeinkből A és B menük.


Diófa vendéglő szeged rendelés

Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek , vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. December 24-én még kiosztjuk ezeket a rendeléseket , majd pihenünk egy kicsit. Január elején Tápén, az egykori Aranylabda . Főzelékmegálló Kifőzde.


Ebéd akár zóna adagokban is, amelyet fogyaszthat gyorséttermünkben, de kérheti ingyenes . Szeged Budai Nagy Antal utca 27. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. FigyeleA székesfehérvári Kiskakas vendéglő honlapját olvassa!


Immár friss meleg ételekkel is. Mogyorókrémes palacsinta. Cí66Mindszent, Árpád utca 2. Programajánlatok, Étteremkatalógus , Ingyenes térkép,prospektusok . Szeretettel várjuk a éves Csömöri Zöldfa Vendéglőben ! Rendelés és Foglalás 12-21-ig. Több millió szállásértékelés és fénykép.


A Zöldfa étterem több mint negyven éve, 19decemberétől fogadja kedves. A teljes ár a helyszínen, a szállásadónak fizetendő. Menü ár : 6Ft - 8Ft.


Diófa vendéglő szeged rendelés

Elõre rendelés , helyfoglalás és házhozszállításhoz touch a teló ikonra. Levesek Kapros húsgombócleves. Zöldborsóleves Főételek Jércemell Orly módra.


Diófa Csárda Orosháza, Szentesi út 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések