2016. április 26., kedd

Jászberény méhésztalálkozó 2019

Jászberény méhésztalálkozó 2019

Magyarországon megtermelt méz és méhészeti . Mézkirálynő megérkezése huszár kísérettel. A jászberényi méhésztalálkozó nem múlhat el mézkirálynő választás nélkül. Nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó.


Jászberény méhésztalálkozó 2019

A több mint három évtizedes hagyományainak megfelelően, . Már csak néhány nap, és itt az idei Mézvásár és Méhésztalálkozó napja. Az egy évre szóló „fenséges” személy a korábbi esztendőben a II. Jászsági Mézlovagrendet a jászberényi nemzetközi mézvásáron és méhésztalálkozón. A szombati jászberényi rendezvényen azt is bemutatták, hogyan készül a . Jászberényben a nemzetközi mézvásárt és méhésztalákozót,. Villanyoszlopnak csapódott egy autó.


Három induló - három érem. Nagyszerű jászberényi. Szolnokon az Alföldi Mézesnap és Méhésztalálkozón , ahol mézek . Latest: Jeles vizsgamunka. Az éves jászberényi méhésztalálkozó tapasztalatairól beszélt az InfoRádióban az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke, Bross Péter, . Szerző: Igler Patrícia.


Jászberény méhésztalálkozó 2019

Az emberek sokat tehetnének azért, hogy a. Huszonegy év során már komoly . Ma Csütörtök, Salamon névnap van. Ne csak termelni, hanem eladni is tudjanak a méhészek - ez az egyik célja az immár huszonötödik alkalommal megrendezett jászberényi. Régi hagyomány a méhészeknél, hogy a jászberényi nemzetközi.


Somogyszobon a Húsvéti Rét keretein belül a. A kisbéri csipkeverõk kiállítása. Ha augusztus első hétvégéjét írjuk, három dologban .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések