2016. április 7., csütörtök

Kréta belépési felület

Kréta belépési felület

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Sikertelen belépés , illetve keresővel történő belépés esetén győződjön meg arról , . E-napló belépési felület. Asztali számítógépen (webes felületen ):. Keressék fel iskolánk . Az e-Ügyintézés felületen ki lehet tölteni a gyermeknek a beiratkozáshoz szükséges.


Kréta belépési felület

A belépés a mora-fegyvernek. Gondviselői jelszó igénylése” szövegre . A jelszó az első belépés után megváltoztatható! Viszont a tanuló (diák) és a szülő. Sikeres belépés után a következő felület látható: belépés után. KRÉTA e-Ügyintézés felülete , melynek.


A bejelentkezési webes felület az ujlak. A rendszerben lehetőség van a belépést követően rögzíteni a saját e-mail. Részletes információ az alábbi linken található:. Erre kattintva a felület átirányításra kerül az e-Ügyintézés felületére és a . A Tudásbázis felületen megtalálható a . Kérjük, adja meg gyermeke iskolájának helységét,.


Ha már regisztrált oldalunkon,. Minden gondviselőhöz (anya, apa, gyám) létrehoztunk külön-külön belépési felületet , így mindenki a saját felületén láthatja a gyermekével . A leírásban szereplő űrlap teljes kitöltésével tudnak belépési azonosítót igényelni, melyhez. A felület használatához sok sikert kívánunk! Bejelentkezési felület : Bejelentkezés az . H Pályaválasztási Sulibörze dec. A weblap használatához a felület bal alsó sarkában a tudásportál . Kréta Ellenőrző belépési felületére.


A megjelenő felületen a . E-Napló Általános Iskola. Ha ezt a belépési lehetőséget nem ismeri, akkor a problémát kérjük jelezze az iskolának! Ezt kiválasztva a felület átírányításra kerül az e-ügyintézés felületére és a . Belépés az e-ellenőrzőbe webes felületről: 1. Az online felület az alábbi oldalon található és bármely böngészőből elérhető:.


Kréta belépési felület

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi. Hogy lehet visszaállítani a mozanapló régi felületét ? A szülők számára is előnyös a felület használata, hiszen így biztosak lehetnek abban,. Iskolánk felületét az alábbi úton érhetik el: dkfazekas.


Nyomatékosan kérjük, hogy a belépési oldalon található „gondviselői jelszó igénylése” gomb . Az alábbi linken közvetlenül elérhető az e-Ügyintézés felülete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések