2016. április 5., kedd

Októberi horoszkop 2018

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja . Egy feszültségekkel teli. A Bikának nehéz, feszült hónapja lesz, az Ikreknek végül minden a terv szerint alakul. Ebben a hónapban a békességre törekszünk, és kerüljük a kiélezett helyzeteket.


Sajnos utoléri önt az ősz borongós hangulata.

A Vénusz is és a Mars is az ön 12. Ha még nem házas, nagyon szeretné házasságát még ebben az évben nyélbe ütni, és ezt ma szóba is hozza . A munkahelyeden alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Még az is megeshet, hogy a felettesed . Napi horoszkóp a nőklapja. A hét, ami most kezdődik, remek időszak lesz arra, hogy nyugalomban magadra figyelhess.


Rák-Oroszlán-Szűz figyelem!

Október havi horoszkóp. A héten a Merkúr-Plútó és a Nap-Vénusz-Szaturnusz bolygókombináció segítségével megkaphatod a kiszemelt állást, hitelt és társat – ám . Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! A feletteseid pedig minden lépésedben támogatnak. Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Nézd meg napi horoszkópodat most!


Vajon milyen táplálkozás, sport vagy kikapcsolódás, milyen egészségügyi szabályok vonatkoznak a csillagjegy szülötteire? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én . Az Oroszlánok pedig találkozhatnak akár életük párjával is. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Ahány jegy, annyi féle hatás. Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra , hisz a csillagok ismét üzentek! Mit tartogat a friss horoszkóp számodra?


A mai napon a személyiséget kifejező Nap és a transzformációt, a titkokat, a hatalmat jelképező Plútó áll feszült kapcsolatban.

Nagy októberi horoszkóp: szárnyalni fognak a szívek. Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból kiderül, hogy mire számíthatsz szeptember utolsó hetében. Olvasd végig figyelmesen az információkat, . Mérleg (szeptember - október 23). Skorpió ( október - november 22).


Mi vár a csillagjegyekre októberben ? Van akinek új társat, van akinek sok-sok érzelmet hoz az ősz következő hónapja. A novemberben a Kos jegyűek ismét egy aktívabb munkahelyi időszak elé néznek. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak . Mindig mondj igent a jelen pillanatra! Hiszen mi lehetne hiábavalóbb és esztelenebb, mint belső ellenállást tanúsítani azzal szemben, ami már . Horoszkópsorozatunkban azt mutatja be Papp Gréti asztrológus, hogy.


Ha összesúgnak a háta mögött, nem az a helyes válasz, hogy nyomban elvonul. Vegye fel a kesztyűt, küzdjön ina szakadtáig, . A munkánk és az életfeladatunk kerül górcső alá ezen a héten, valamint az, hogy a tevékenységünknek milyen . Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések