2016. április 11., hétfő

Juventus átigazolási hírek 2018

Juventus : cikkek ebben a sporttémában. Olasz sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Mario Mandzukic januártól a Manchester United labdarúgója lesz, sőt, már . Ibrahimovic ügynöke már javában tárgyal! Friss hírek , érdekességek, széleskörű multimédia tartalom. A Juve a hírek szerint megegyezett egy a vb-n már berobbant játékossal is, . A csapattal és a hazai szurkolói élettel kapcsolatos legfrissebb információk .

Rövid hírek - Átigazolási pletykák. A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Közeledik a januári átigazolási szezon és top játékosoknak fog lejárni nyáron a. Toby Alderweireld esetleges távozása a . Egyelőre óriási a bizonytalanság a Juve kispadja körül, mint ahogy Allegri . Viszonylag hamar lezárult a nyár legnagyobb átigazolási szenzációja,.


Az átigazolási ár tartalmazza Marco Marchionni millió eurós vételárát is. Livescore az Eredmenyek. EURÓPABajnokok Ligája - Csoportkör.

Amikor az első hírek megjelentek, eurót értek a cég papírjai,. A Wales ellen elveszett focimeccs. Neymarnak az átigazolása után. Pletykák, átigazolások. Utolsó utáni esély - Véghajrában az átigazolások.


A kínai sajtóhíreket Filipovics Vladan a…. A Juve pillanatnyi átigazolási manővereinek középpontjában a sérült középpályás,. A Ferencváros átigazolási piaci híreket nem kommentál. Top, aktuális, friss, sport, gazdaság,.


Juve : Mandzukic decemberben Manchesterbe költözhet. Vidal és Benatia átigazolásában is megegyeztek, a kölcsönben lévő . A éves francia középpályás ügynöke, Mino Raiola a hírek szerint Manchesterbe. Ricardo Rodriguez, Wolfsburg, védő, átigazolás , millió €. André Silva, FC Porto, csatár, átigazolás , millió €. A Chelsea a Juve elől happolná el a bal bekket.


Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből. A torinóiak célja ugyanis továbbra is az, hogy egy klasszis középpályással erősítsék meg játékosállományukat. A keddi gólzuhatag után várható volt, hogy nem fog még egyszer két meccsen gól születni, de a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők .

Ha lehet tökéletes játékos átigazolásról beszélni, a Zebráknak sikerült megvalósítania. De Ligt a nyári átigazolási piac egyik legfelkapottabb játékosa volt, a sportsajtó az . HARASZTI A LEGJOBBAK KÖZÖTT. Játékosunk bekerült a csakfoci. Forma hírek , versenynaptár, futamok, vb-tabella elsőkézből.


Videók, tudósítások, átigazolások. GOG, PSN and XBOX CD-Keys at the most attractive prices on the.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések