2017. június 16., péntek

Auchan önkiszolgáló autómosó

A piacon elsőként és egyedülálló módon, . Működése: Az autómosó rendszer alacsony nyomással töményebb vegyszeres oldatot permetez a gépjármű szennyezett felületére. Télen nagyüzem van a különféle autómosókban. A latyakos, sónedves utakról felverődő szutykot érdemes mihamarabb eltávolítani az autóról, . Budapesten a Fogarasi úti TESCO parkolójában.


Auchan önkiszolgáló autómosó

Széles és minőségi választék és nyereményjátékok várják. A Nilfisk által biztosított módszerrel a járművek azon részei is . Nádas utca, Dunakeszi, Hungary. Olajpark Üzemanyagtöltő . A Red Car Spa önkiszolgáló autómosó különféle prémium mosási programmal várja a kedves Ügyfeleket a Fogarasi úti Tesco bevásárlóközpont parkolójában . Auchan önkiszolgáló autómosó. Safety wash, víz mentes autómosás akár saját garázsodban!


EHRLE önkiszolgáló autómosó berendezések. FOAM JETWASH TM technológia. Ugyan úgy, mint az önkiszolgáló kézi autómosóknál, a saját udvarodon. A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata.


Több, mint üzlettel várunk minden nap, a legtöbb helyen 0-nyitva tartással. Innen: 39- esek Önkiszolgáló Étterme perc. NKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ AZ AUCHAN TEHER PARKOLÓJA MELLETT.


A BSS Oil benzinkút mellett található önkiszolgáló autómosó 0-órában várja az ügyfeleket az év minden napján. Debrecen, VADVIRÁG UTCA 2. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Kézi automosó és kozmetika. Több mint éves tapasztalattal rendelkező, magasnyomású, önkiszolgáló.


Decathlon, és órában üzemelő önkiszolgáló. Autómosó állás Veresegyház, Pest. Nyitvatartási idő: Mo-Su,PH. MOL autómosó Gazdagrét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések