2017. június 15., csütörtök

Fűzfa vendéglő pizza

Fűzfa vendéglő pizza

Fűzfa Vendéglő - Fűzfő tér 5. Pár hozzászólást olvastam csak el, de minden szavuk. Csendes,rendezett környezetben található, családias hangulatú vendéglő , fedett terasszal, az étterem előtt parkolási lehetőséggel és ingyenes . Balatonfűzfő Fűzfőtér 5. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami . Visitors rated this restaurant 4. Ingyenes, nagy sebességű internet (WiFi). Torkos Csütörtök - vidéki éttermek listája.


Következő: Fűzfő Motel. Bob Étterem és Pizzéria. Kormorán Étterem és Panzió. Tisza-tó Bisztró és Pizzéria.


Az étlapján illetve itallapján széles választékot találhatunk . Szikla Vendéglő és Pizzéria. Hely jellege: étterem, vendéglő. Tonett Étterem és Pizzéria. Bárka melegkonyhás Étterem. A Strand bejárattól balra 300.


Fűzfa vendéglő pizza

Cantina Pedro Pizzeria. Már több, mint három évtizede, hogy megnyitotta kapuit a Pannónia étterem. Siófok, BackStage Étterem. Pizza házhozszállítás Zamárdiban!


A másik pedig a fűzfa alatt napernyőkkel. Kicsit továbbgondoltuk és létrehoztuk a Hangonyi Pizzéria Vendégházát. Romy Gyorsétterem és Kávézó.


Szent Kristóf Rendezvényközpont Pincészet- Borétterem -Pincegaléria. Egy finom pizza , vagy frissensült? Rendeld meg kedvenc ételeidet, és mi szállítjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések