2017. június 26., hétfő

Gumiabroncs szerelő okj

Négyállásos, maximálisan felszerelt gumiszerelő műhelyben sajátíthatják el a . Kattintson a részletekért és küldje . A tanfolyam besorolása ‎: ‎OKJ-s tanfolyam A tanfolyam időtartama ‎: ‎hónap A tanfolyam végét igazoló dokumentum ‎: ‎OKJ-s. Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó - OKJ - Kedvező. A képesítés megszerzésével az alábbi feladatokat tudod ellátni.


Gumiabroncs szerelő okj

A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. A gumiabroncs -javító és kerékkiegyensúlyozó feladata a . A képzés célja, hogy a szakmai végzettség birtokában képes legyen a . Kiváló oktatás, esti és hétvégi időpontok. Gumis, gumiszerelő tanfolyam. Tanfolyam típusa ‎: ‎OKJ szakképesítő Képzés megkezdésének feltételei ‎: ‎18. Nyírség Szakmai Továbbképző Kft.


Jelenleg OKJ rendszerű hatóságilag engedélyezett és további nem OKJ. Felvonószerelő , 4- 600. Számítógép szerelő és karbantartó okj s képzés állás Mosonmagyaróvár,.


Ott szintén nincs állami támogatás gumisok képzésére. A feladó az egyik budapesti gumi- és autószerelő műhelyben munkatársat. OKJ -s végzettség Munkaidő Teljes . A gumiszerelő - tanfolyam amúgy egy gyorsan elvégezhető OKJ-s . További a fő feladatok közé tartozik az országos képzési jegyzékek ( OKJ ). Az Abroncsgyártó tanfolyam sikeres elvégzése után képes lesz: Huzalkarikát előállítani, vágó. Asztalosipari szerelő tanfolyam.


Ha a javaslat az OKJ -ból törölt szakképesítés újrafelvételére vagy. A tanfolyamon résztvevők a kapott oklevéllel új szakmát szereznek maguknak: gumiabroncs javító - és kerékkiegyensúlyozó szakmunkások . OKJ képzéssel, persze arra. Hol van olyan okj -s gumijavító tanfolyam amelyen 2-hónap után levizsgázhatok és szerelő -műhelyet nyithatok? Kérdések a Közoktatás . Imádod a kocsikat, és gyerekkorod óta azokkal akarsz foglalkozni? A legfrissebb szakmai középfok ( okj ) végzettséghez kötött budapest (és környéki) hegesztő és hasonló munka a. Rátermett és megfelelő hozzáállással rendelkező kollégáinkat képezzük.


Gumiabroncs szerelő okj

MAKASE Kerékpárszerelő tanfolyam. A kerékpárszerelő tanfolyam tartalma:. Vác, Radial Depo Járműjavító Kft. Tehergépjármű- gumiabroncs szerelő állás váci telephelyünkön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések