2017. június 9., péntek

Legjobb barátnőmnek vers

A zenés- táncos városnéző sétahajójárat során egy hangulatos vacsora és élőzene mellett csodálhatja meg fővárosunk part menti . Látogasson el Ön is Budapest kedvenc jazz klubjába! Nívós jazz koncertek a legkiválóbb hazai és külföldi jazz zenészekkel. Hangulatos jazz kávézó és bár.


Legjobb barátnőmnek vers

A kellemes vacsora után a színházterembe invitáljuk Önöket, ahol a revük és varieték. Ezen kívűl káprázatos énekes díva, fantasztikus tánckar és egy humoros . Szekér Csárda Budapest : folklór program, csárda, magyar virtus. A vacsora alatt magyar néptáncokat mutatnak be táncosaink. Ha egy igazi amerikai estére vágysz Budapest szívében, itt a helyed! Budapesten is többször jártak már nagy sikert aratva, így ismét Budapestre érkeznek, . Zene- tánc - vacsora -flamenco táncház, Inhof Katalin „La Kati” flamenco . Koktél, whiskey és minőségi italok széles választéka.


Zenés, táncos est kínálatunk folyamatosan frissül. Válogasson kedvére a népszerű. Nosztalgia vacsora étlapunkról ízlés szerint.


Exkluzív vacsora zenés táncos színházi előadással a Duna Palotában. ASZTAL VACSORA NÉLKÜL: 15. JLIPÓTVÁROS BUDAPEST PANNÓNIA U. Titkos helyszín, egy csomó fehér ruhás ember, pezsgő, vacsora , gyertyafény. New York, Párizs, Sydney, Mexikóváros – és dobpergés: Budapest is.


SHARING X-MAS PARTY: FOGÁSOS VACSORA , ZALATNAY CINI, SOLTÉSZ REZSŐ,. A Rákóczi vagy a Budapest hajón megrendezésre kerülő program a Vigadó téri. A műsort gyertyafényes, svédasztalos vacsorakínálatunk megújult étel és italkínálata mellett élvezhetik kedves Vendégeink, mialatt Budapest esti kivilágított . A Nautilus zenekar közönségkedvenc, visszatérő vendég a Stefánián. Zenés- táncos vacsoraest a Nautilussal! Hajós vacsora Budapest ” megnevezésű programunk méltán a. Engedje át magát a nevetésnek a kacagtató vacsoraszínházi előadásunk alatt, élvezze a swing felszabadító.


Legjobb barátnőmnek vers

Szilveszteri gálavacsora a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben. Táncra hívó party vagy látványos show-műsor? Magyar tánc a Duna vizén: fogásos hajós vacsoraest operett és folklór műsorral ,. Budapest fantasztikus éjszakai panorámája, egyetlen hajós vacsora keretében. Vacsora órától, zene órától. RaM Colosseum - Budapest , Egy közönségszínház, ahol egyenrangú műfajként jelenik meg egymást erősítve a tánc , a próza, a komolyzene, a musical, . Az MM Pub Étterem és Kávéház Budapest belvárosában található a VI.


Utána buli és tánc kifulladásig. A varieté zenés, táncos , szórakoztató műsor, a nagyvárosok életéhez tartozik. A műsor után megtudta, hogy a magyarok között is vannak szép számmal, akik rajonganak az indiai zenéért és táncért.


Legjobb barátnőmnek vers

Nagy Feró, Pintácsi Viki,. Revü tánc program, fogasos vacsora , hajnali menü korlátlan fogyasztással, táncos zene. New Orleans Jazz Klub - Budapest , Hungary.


Mihályi Réka és Magyar Bálint énekesekkel -, mely itt tartja népszerű táncos bulijait havonta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések