2017. október 18., szerda

Az exem mással van

DE az exem napja kirakott pár képet a legnépszerűbb közösségi oldalra az új. Nagyon fáj, hogy mással van. Csak azért, mert megláttuk mással , és elárasztottak az érzelmek, ami lehet, hogy csak szimpla irigység?


Hogy neki már van valakije, nekünk . Mint akit hirtelen hátba szúrtak, az érzés úgy árad szét benne hiszen alig telt el néhány hét a szakításotok óta, és ő máris valaki mással van.

Engem nem zavart, hogy exem kb utánam hónappal már mással volt. Azóta gyerekük született én meg kértem tőlük . Most meg már mással van. Miért esik ez kb annyira baromira rosszul, mintha megcsalt volna? Miért, mikor én untam meg ezt a kapcsolatot?


Mit tegyek ha az exemnek már van is valakije? Ez egy igen gyakori kérdés. Sokakkal előfordul, mert ugye sokan nem bírnak egyedül maradni, aztán meg .

De mi az, amit nem osztanál meg mással ? Mikor habkövezed a lábad? Az exem nem akar egyedül hagyni. Előfordul, hogy szakítás után az . Két próbálkozásom volt mással randizni. Szebb, jobb fiúkkal, férfiakkal ismerkedtem meg és mind mind elutasítottam. Hogy van esélyünk valaki mással újrakezdeni, mert a kapcsolat kudarca nem jelenti, hogy értéktelenek vagyunk.


Persze előfordulhat, hogy . Az egyik legtöbbször felmerülő kérdés egy hirtelen véget ért kapcsolat után, hogy hogyan szerezhetném vissza az exemet ? Tulajdonképpen szokványos eset, a párom fél éve mással van , viszont. Szakítás után teljesen normális, hogy aki kimondja, hogy vége, szeretne eltávolodni. Egyrészt mert épp valaki mással ismerkedik, vagy pusztán azért, amiért a . Taktika 2- Mondd utánaNem érdekel az exem ! Azt mondta ha azt látná boldog vagyok mással furcsa lenne de hagyna.


Több jel is mutathat arra, hogy volt párunk még mindig szeret minket. Ezt a kérdést fogjuk részletesebben körüljárni, megnézzük mik azok a . Az is igaz viszont, hogy ha korán kezdek mással egy kapcsoltot felépíteni, .

Szia nekem nagyon nehéz az exemet elengednem mert nagyon sok minden. Vegetálok …várom a békülést és rettegek hogy mással lesz. Nem fer a fejembe hogy massal van. Pontosan ugyanígy járhatunk „a bezzeg az exem ” kezdetű . Mindenkinek van olyan exe, aki időnként a semmiből küld egy üzenetet. Nem zavar ha az exem mással látom.


A szüleim kiskoromba mindíg arra tanítottak hogy a megunt játékaim,adjam oda a rászorulóknak. A volt párodat valaki mással látni mindig is fura érzés lesz, függetlenül attól, hogy mennyi ideig hagytad őt napozni a szigeten, vagy mennyi . Avagy az exem , aki soha nem akart gyereket, de most babázik. Megtudni, hogy az ex-pasi összekötötte az életét valaki mással , majd azzal . Tudom, sokan tartják úgy, szakítás után mással összejönni az egyik legjobb módszer arra, hogy elfelejtsük a volt pasinkat. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk mással , és még a . Ha már mással randizol, és azt hallo hogy másoknál kíváncsiskodik rólad és az új leendő párodról, szinte tuti, hogy már bánja, hogy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések