2017. október 9., hétfő

Lazac receptek mártással

A telepítés megosztva került ki, 1kg a Kistóba, 4kg a . Az intenzíven telepített tóban garantált a szép fogás. Halak: ponty, csuka, süllő, amur, harcsa, afrikai harcsa , keszegfélék, ezüstkárász. A ponty mellett horgászati mellékhalként dévérkeszeg, karikakeszeg, bodorka telepítése is történt.


Ezek a halak jól alkalmazkodnak a nyílt és mélyebb vízhez is.

AFRIKAI HARCSA TELEPÍTÉS ! Rákóczi tóba afrikai harcsákat telepítünk. Mérettől függetlenül minden halat (a szürkeharcsa kivételével) vissza kell. Orosi-tó egyéni pontyfogó kupa.


A Harcsás-tóba mázsa kg-os átlagú szürke érkezett. Az Öreg-, valamint a Nagy-tóba 5-kg, míg a VIP-tóba 8-kg közti tokok érkeztek. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa , süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható.

Az napos viadalon sok szép ponty, amúr és harcsa került rövid ideig a partra. Posts about afrikai harcsa written by Erdőspusztai Horgász és. Afrikai Harcsa telepítés.


Tagged with afrikai harcsa. Please try again later. Ajánlott csali a lebegtetett. Folyamatos telepítésekkel ( áprilistól már afrikai harcsa is). Fogható halak a belső tavon: ponty, amur, afrikai harcsa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fogható . A nyári hónapokban afrikai harcsa. Telepítések, Ütemezett telepítés. Kozármislenyi-horgásztó. Víz típusa: völgyzárógátas víztározó.


A halastavaknál, a telepítés ideje őszre esik, a lehalászások után. Az afrikai harcsa egyre népszerűbb hal hazánkban, finom húsának . Azóta ponty, kárász, keszeg és csuka lett telepítve.

Szeptemberi telepítés a Rocky- és Bumeráng tavakba. A Kovácsszénájai tóba szintén ponty telepítés történt 5kg összsúlyban,. Jellemző telepített halfajok: ponty, amúr, afrikai harcsa , süllő, stb. Helyben szállás - (sátorhely, bungalow, lakokocsi beálló) valamint lovaglási lehetőség.


Nyaranta afrikai harcsa is telepítésre kerül. Tavasszal az első lehetséges időponttól rendszeres telepítés. Búzásvölgyi Víztározó Gyönyörű fekvésű, jól telepített horgászhely. Reggel örömmel újságolta, hogy milyen szép szürkeharcsa tisztelte meg őt este pontyozás közben.


A horgásztó törpeharcsa mentes. Nyáron afrikai harcsa telepítés bővíti a hal állományt. A tóban kapitális méretű harcsa és ponty található , aki . Román Péter azt is hozzátette: az egyesület az afrikai harcsa telepítése miatt szigorú szabályokat vezetett be, a különleges halat csak előre . Mint ahogyan az lenni szokott, az idei évben is elérkeztünk a szezon végére!


Hatalmas, több mint egymázsás harcsa akadt horogra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések