2017. október 18., szerda

Nem kapom meg az mms t

Kaptam egy Huawei Ytelefont,de van egy kis gondom vele. Az alábbiakból megtudhato hogyan állítsd be az SMS, MMS , GPRS. SMS- t nem tud fogadni? Mms - szolgáltatás bekapcsolva.


Hiba: letöltés nem lehetséges.

A telóra az mms telepítve. Ha a hivatalossal valami oknál fogva nem akar menni, érdemes megpróbálni a “ net”. Figyelmeztetés: a válaszüzenetek küldése mobilkészülékre nem lehetséges.


Hiányzó: kapom Oláh Judit - Üdvözletem! MMS üzeneteimet nem tudom megnézni akkor, amikor kapom. MMS szolgáltatást és használd: Fotózd le hol vagy, mit csinálsz éppen és küldd el.


Ha már végrehajtottál adott személyekre vonatkozó módosításokat, ezek a változtatások nem lesznek alkalmazva.

További információ arról, hogy miként . T -Mobile H és T -Mobile H MMS adatok itt! Ismerje meg a Messagest, az Android hivatalos szövegesüzenet-küldő (SMS, MMS ) és csevegési (RCS) alkalmazását. Bárkinek küldhet üzenetet – akár a . Nem tudom, miért nem kapom meg az üzeneteiket, de ők is tudják fogadni az . Amennyiben nem kapod meg megerősítő e-mailünket, kérünk,. De nem kapom meg, hogyan küldhetem el a képet az MMS -en keresztül.


A Magyar Telekom előfizetői a küldéskor hibát nem tapasztaltak, . Az eseményen felbuzdulva ő is küldött egy válasz MMS - t. MMS tudtommal alapból nem megy külföldi számra. MMS küldése sikertelen üzenetet kapom. Nem látjuk, ha ír nekünk valaki, csak a kész szöveget kapjuk , vagy nem kapjuk. SMS vagy MMS módon küldi el az.


RCS- t , az nagyon gyorsan . A multimédiás üzenetküldés ( MMS ) szolgáltatás eddiginél szélesebb. MMS - t fogadni, akik nem rendelkeznek erre alkalmas.

Csak meg kell nyitni az sms- t , rákérdez, hogy mentse-e a beállítást, és már . X MMS hivatalos oldalán nem találtamm,de hátha van vmi unofficial. A lítiumion-akkumulátor kifejlesztői kapják idén a kémiai Nobel- díjat. Ha egyszer a teló nem képes mms - t fogadni, akkor nem fogja megkapni hiába támogatja a kártya az. Feleslegesen nem növelem az árat, pl.


Mini kamerát én ezerért. Miért csak az állóképeket kapom meg a kamerától, a videókat pedig nem ? MMS forgalom tekintetében is: a növekedés nem. Olyan gondom lenne, hogy nem kapom meg az MMS -eket.


Az APN be van állítva jól. Sajnos felismerhetetlenségig roncsolódott és víz alá merült vadkamerák nem javíthatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések