2017. október 6., péntek

Erdei wellness vendégház

Erdei wellness vendégház

Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Romantikus erdei kuckók, faházak, gerendaházak, prémium szálláshelyek gyűjteménye, hangulatos. Erdei Kisház Noszvaj – Földszinti apartman. Pihenjen és töltődjön fel távol a város zajától.


Közép-Dunántúl, Fejér megye. Szállás gazdag büféreggelivel;. Svédasztalos vacsora a különleges San Toro étteremben;.


A Bambara Spa misztikus barlangfürdője, . Elbűvölő házikó levendulamező közepén, meghitt erdei búvóhely pasztellszín. Belföldi erdei szállások szálláskereső, illetve szállás ajánlatkérő portál. Ha egy tartalmas hétvégi program részeként szeretné meglátogatni az Ópusztaszeri Nemzeti . Wellness Apartman főre. Foglalja le szállását közvetlenül erdei szállodánkban még ma!


A szuperhősök is elfáradnak néha. Te mikor szoktad kipihenni az év fáradalmait? Több millió szállásértékelés és fénykép. Négy napraforgós falusi vendégház. A Pilismaróton elhelyezkedő Lánchidi vendégház a vízparti szórakozások és a. Magyarország legkülönlegesebb erdei szálláshelyén!


Gyertek el lombházaink egyikébe és élvezzétek a pihenés különleges . Részletek Megjelenítése . Fatüzelésű finn szauna, fával fűtött dézsa és sószoba. A főúttól km-nyi utat kell megtenni ezen az erdei úton. Az aktív nap után az erdei finn szaunaház , merülő medencével és a beltéri fürdő és wellness : infra-és aroma kabin, finn szauna, gőzfürdő, csendszoba, beltéri . Natura Hill Vendégház és Étterem.


Erdei wellness vendégház

Egy aktív nap után lazítson a Patakpart wellness részlegünkben, ahol igazi relaxáló élmények várják. Kérjen ajánlatot egy erdei wellness hétvége kikapcsolódásra. Kapcsolattartók: Piri . A vadregényes erdő gondolata, mindig is romantikus hangulatot ébreszt az emberekben. Napjainkban egyre inkább próbálunk vissztérni a természetbe, ahol az . Az erdei friss levegő páratlan élményével, a patak adta kellemes hangulattal, valamint feledhetetlen visegrádi programok kimeríthetet. A legjobb kuponoldalak, legjobb szállás akciói egy helyre gyűjtve válogass.


Vezeték nélküli internet ingyen elèrhető itt: a szállás egész területén. Az árban az ingyenes, korlátlan wellness is benne van. Erdei kirándulás, túra, uszoda, sí-és szánkópálya.


Platán panzió : franciaágyas szoba Platán panzió : luxus apartman Platán . Saját, privát wellness helyiség. A vendégházat egy időben csak egy családnak, baráti társaságnak adjuk bérbe és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések