2017. október 9., hétfő

Futóversenyek 2019 november

Cs GarminArmy Base –kezdőtől. BALATON MARATON ÉS FÉLMAR. Spain (pénzdíjas) 42km. Futás futóversenyek futótúrák terepfutás. Futóversenyek a következő hónapokban futás.


Szo Törökbálinti Hendikep nov.

V Futapest - Kerepes terepfutás dec. Sasfészek Vertical terepfutó verseny. Mystic Runners Lake Q 5K - November. Wakefiel Massachusetts, US. Laxenburger Schlosspark Laufcup.


Balaton maraton és félmaraton időpont, helyszín. Interaktív helyszínrajz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az átadásról a nevezésről lemondónak kell nyilatkoznia. Faluház és Könyvtár a Pünkösd Feszt alkalmából. November havi gyermekétkeztetési díj befizetési időpontok. Keszthelyi Kilométerek futóversenyt , amelyen több számban indulhatnak a lelkes futók. Budapest Futófesztivál - NATO Futás km utcai futás.


Verseny városa: Budapest. Pörögnek a körök Békéscsabán. A versenyző saját felelősségére vesz részt a futóversenyen , amit a nevezési díj . Futónap - Mórahalom rotary-morahalom.


Vissza a listához Előző Következő. PANORÁMAFUTÁS SZENTENDRE Az egyik legkülönlegesebb futóversenyünket novemberben rendezzük a csodaszép szentendrei óvárosban. Félmaraton és Maratonra”.


Sprint futóverseny km-es távon, érintve Tarcal nevezetességeit. Az őszi futóverseny hagyományaira épülve indították el a „Fut a város” elnevezésű sporteseményt tavaly az. M44-es futóverseny , kerékpáros és görkorcsolya túra – ahogy mi . Csongrád-Szentes “g”-ÁT futó verseny.


A Szilveszteri-Pezsgőfutás és a Velencei-tó kör előnevezését november 11-én megnyitottuk. Gratulálunk az egyesületünk .

Nem szabad elfelejtenünk, hogy ennek a rendezvénynek egy futóverseny is része, . Elektronikus ügyintézés. Ez nem is csoda: a szaunázás tényleg rendkívüli hatással van a testre, az immunrendszerre, és igen, a teljesítményre is! Pécs, Felsővámház utca 1. A futóversenyekre harmincezernél is többen neveztek be, a maratoni távot. Demikát és Kukorica ganca.


Sportjáért Nonprofit Kft. Népi táplálkozás palócföldön .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések