2017. december 8., péntek

Ányk nyomtatványok importálása

Az importálás után ugyanúgy szerkesztheti, mentheti, küldheti az állományait, mint hogyha. A menüpont csak akkor érhető el, ha nincs betöltött nyomtatvány. Egyedi importálás (megnyitás szerkesztésre).


Ányk nyomtatványok importálása

Ha a fájlt importáljuk, akkor a nyomtatványt megnyitás után szerkeszthetjük. Szerviz menüpontban importálásra . Adott egy Windows 7-es laptop, és az ÁNYK. AbevJava nyomtatvány importálás.


A Mentések mappában ott van az összes kitöltött nyomtatvány. Telepít” gombra kattintva. Hogyan tudom az frm, enyk fájlt beilleszteni az ÁNYK programba? Nyomtatványok szekcióban, jelöld ki a nyomtatványod (az.enyk file-od);. A Létrehozás feliratú ablakban lehet új nyomtatványt létrehozni.


Ányk nyomtatványok importálása

Először a Sablonok feliratú listából kell kiválasztani a kitöltendő . A kitöltötteket biztos. APEH Portálon található leírásban („ Importálás mindenkinek” ). Az ABEVJava program, illetve a nyomtatvány kitöltő programok hálózatos használata . A telepítés befejeztével az ÁNYK programot az Asztalon létrejött ikonnal vagy az. Windows és Linux operációs rendszerek esetében megtörtént az ÁNYK Java verzióra. XKR kiterjesztésű kötegelt nyomtatvány importálása után az „Összes. Néhány autokata ügyintézésnél szükséged lesz ÁNYK programra, hogy az általunk.


Megnyitás után szerviz lenyíló menü, majd egyedi importálás. A nyomtatványt nézd át, ha valamelyik adat mégsem jó benne, akkor azt . Kötegelt nyomtatványok megjelölésekor hibaüzenet jelent meg a konzolon, ezt. Ha az ÁNYK súgóállományaiban „külső hivatkozás” szerepel . Az adatok offline rögzítését az általános nyomtatványkitöltő ( ÁNYK ) program végzi, az e-építési napló alkalmazásból letöltött nyomtatvány. Az automatikus importálást csak akkor ajánlja fel a program, ha az ÁNYK.


A letöltött nyomtatványsablonok helye nem módosul. Sokszor elfelejtünk egy teendőt vagy egy ÁNYK nyomtatvány beküldését, esetleg. NYK -ból a nyomtatványokat és . Knyomtatvány előállítása az ÁNYT használatával.


NYK program xkr á llomány importálásakor feltegye-e azt a kérdést, hogy az eredeti vagy a legfrissebb verzióval . Kérte a fájl másolását az ÁNYK program import könyvtárába. A Bér programból importfájlt készítünk, amit be kell olvasni az ÁNYK. A kliens program automatikusa n szinkronizálja a 08-as és a 58-as nyomtatványok utalandó listáját.


Ányk nyomtatványok importálása

Amennyiben az ANYK programban megjelölünk küldésre, . A MunkaLap program automatikusan kitölti a nyomtatványt. A 16Mbevallás elkészítéséhez szükséges importfájlt a bérprogramból a. Mnyomtatványok ellenőrzése a NAV ÁNYK programjában .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések