2017. december 7., csütörtök

Felszolgálási ismeretek letöltés

Terítés, váltások, az ételek felszolgálása , lerámolás. Az ételek felszolgálása , lerámolós. Az étlap az üzletben kapható ételválasztékot . Mielőtt a vendégek megérkeznek, a felszolgáló átolvassa az étlapot és konzultál a. Különleges felszolgálási szabályok a protokolláris díszétkezések.


Az elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése után kívánunk. Könyv kategória: Szolgáltatás. Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás. Higiénia, HACCP, munkavédelem. Berendezési tárgyak, eszközök ismerete.


Azoknak a kiadványaimnak letöltési lehetősége, amelyeket már nem forgalmazok. A kiadvány mindazokat az alapismereteket tartalmazza, amelyekre a pincér szakmában szükség lehet. A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára - Dr.


A tantárgy tananyagtartalma felhasználja a közismeretben elsajátított matematikai. Táplálkozási ismeretek alkalmazása. Természetismeret (2KB).


Online betekintőhöz kattintson . Azoknak, akik szeretnek felszolgálni , fogadni a vendéget, leültetni a protokoll-előírások . Gazdálkodási ismeretek. Pincér szakmai idegen nyelv. A borkóstoló szervezésének lépései: lebonyolítás, felszolgálási ismeretek , protokoll.


Antikvár könyv - Vendéglátó ismeretek I. Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés. Serkenti az agyműködést. Magyar – Angol – Kiejtés.


Asztal – table – tébul. A lexikon használata: A felszolgálás minilexikona Összeállította: Voleszák Zoltán Ezeken az. Régebben egyes éttermi felszerelések anyagául szolgált.


Felszolgálási ismeretek letöltés

SZÁLLODAIPARI TECHNIKUS Bartender és barista ismeretek Munkafüzet Szerkesztette: Az SCIH. Az elsősegély-nyújtási alapismeretek elsajátításával kapcsolatos iskolai terv. The PDF Sokszemszögből a kultúráról ePub book is available in PDF , Kindle, Ebook,.


Rekordok letöltése , 1 . Fegyverek magyar kézben Hidán Csaba László pdf letöltés. Felhőatlasz könyv epub David Mitchell. Cukrász szakmai ismeretek c. Download as DOC, PDF , TXT or read online from Scribd. A speciális képességek, szokások, készségek, ismeretek fejlesztése a szakmai képzés fel-.


Felszolgálási ismeretek letöltés

A pincér vendéglátó-ipari egységben, pl. Fogadja a vendégeket, ételt és italt kínál, majd a kiválasztott ételeket a konyhából ő .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések