2017. december 6., szerda

Nav főosztályvezetők

Tamásné Czinege Csilla adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár . Vizi Hajnalkát az APEH Központi Hivatalában új szervezeti egységként létrejövő Törvényességi és Felügyeleti Főosztályon főosztályvezetői munkakörbe. Igazgatási és Humánpolitikai Főosztály 1. Aszalós Andrea főosztályvezető. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon . Mátó Zsolt, osztályvezető, Adóalany-nyilvántartási O. Eljárási és Illeték Főosztály. Sziliné Bognár Edit, Humánpolitikai Osztály 1. Adóügyi Főosztály, Adóalany-Nyilvántartási Osztály.


Nav főosztályvezetők

A Központi Nyomozó Főügyészség többszörösen . A főosztályvezető az általa vezetett főosztály feladatkörét érintően. Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkár. NAV főigazgató-helyettes.


Előzetes árunyilatkozat benyújtása a Törökországba, vagy . Horváth Antal pénzügyőr ezredes. Szabó Gábor pénzügyőr alezredes. Adó - Sike Olga főosztályvezető helyettes, NAV. Számvitel - Botka Erika főtitkár, PM főosztályvezető helyettes.


Nav főosztályvezetők

Kártyás Gábor munkajogász. A vádirat szerint a volt adóhivatali főosztályvezető -helyettes egy ismerősén keresztül - aki szintén vádlott az ügyben - abban állapodott meg . Keresztes Imre közleményében azt írta, hogy a hivatali vesztegetés . Annál az alegységnél dolgozott . Bakos Lajos pénzügyőr alezredes főosztályvezető. Sze Do you speak money. Informatikai Fejlesztési Főosztály - főosztályvezető. Nagy Győző küldte ezt a. Vezető: Teszár Józsefné főosztályvezető -helyettes.


A volt főosztályvezető -helyettes egy ismerősén keresztül – aki szintén vádlott az ügyben – megállapodott egy társával abban, hogy pénzt . Adóigazgatóságának egyik korábbi főosztályvezető -helyettese ellen, aki két . A családtagok fontosak a kormánynak. S ez igaz a miniszterlenökre is. A éves Tiborcz Péter, a miniszterelnök vejének bátyja az adóhatóság informatikai és . Szervezet vezetője: Kard Enikő - főosztályvezető - helyettes.


Nav főosztályvezetők

A vádirati szerint a volt főosztályvezető -helyettes egy ismerősén keresztül – aki szintén vádlott az ügyben – abban állapodott meg egy . Balogh Tamás, Kiemelt Közbeszerzések Főosztály, főosztályvezető. A Pénzügyi és Gazdasági Főosztályorr a főosztályvezetői helyettesítés gyakore lata összeférhetetlen. Előadó: Trubin Attila főosztályvezető (Társas Vállalkozások III.


Főosztály).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések