2017. december 12., kedd

Áramszünet pomáz 2019

Áramszünet pomáz 2019

Az alábbiakban az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő két hétben tervezett, esetlegesen áramszünettel járó karbantartási munkálatok . A vizuálisabb pomáziaknak készítettünk egy térképet. A türelmesebbek a város honlapján a szokásos. HOLNAP ÁRAMSZÜNET LESZ! Ezúton értesítjük Önöket arról, hogy a biztonságosabb . ELMŰ ÉRTESÍTŐ ÁRAMSZÜNETRŐL!


Áramszünet pomáz 2019

Tervezett áramszünetek listája. Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy az NKM Áramhálózati Kft. Közölte a szolgáltató az.


Polgármesteri beszámló a választások óta . Tűzvizsgálói konferencia az . Pomázon és Szentendrén, ahol Békásmegyer felé a. Több nyomozás is folyik Borkai- ügyben gazdasági bűncselekmények miatt. Budakalász, Pomázi út, Páros, – 72 . Feltételeket szabott Baranyi Krisztina. Cigarettát oltottak a pomázi tűzoltók.


Legfeljebb cigarettát kellett eloltaniuk az Operabálon a pomázi tűzoltóknak. Leidinger István ( Független) Pomáz polgármestere. A jelöltek sorrendje: 1. Kérem ezt vegyék figyelembe a rendelések leadásánál.


Az áramszünet egész Pomáz területét érintheti. A pomázi iparterület jelenlegi bekötésének körforgalmi csomóponttá alakítását a. A GPRS a riasztórendszer akkumulátorára van kötve, így az áramszünet esetén is működik, azaz hiába áramtalanítják az ingatlant, a védelmi rendszer továbbra . A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések