2017. december 19., kedd

Digi tv nincs jel

Digi tv nincs jel

Nyokee ZsoltTinKA nevű felhasználó válasza: Én nem vagyok digitv előfizető, de szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és ott tájékoztatnak. Ez a szolgáltatás a DIGI Tv -n jelenleg fejlesztés alatt áll, s így nem minden csatornán elérhető. Mi a teendő, ha szüneteltetés után nincs adás?


Annak érdekében, hogy a szolgáltatás újraindítása . Nincs jel -ezt irja ki! Ha bekapcsolom a TV -t, kiírja, hogy gyenge, vagy nincs jel. Ha széthúzom az antenna kábelt, majd újra összedugom, akkor átvált kódolt jel üzenetre. Szoft friss nem volt,csak magától csinálja.


A csatornák egyébként megvannak,annyit ír nincs jel ,vagy gyenge a jel. A külön beltéri egységgel rendelkező tv kb 1-másodpercenként elveszti a hdmi- n leadott jelet a beltéritől. Kiírja, hogy nincs jel , majd egy . Műholdas DigiTv -nk van, Humax beltéri egységekkel. Digi a szolgáltató és óbudán lakok. Aztán egy hete a nincs jel vagy gyenge felirat volt a csatorna helyén.


Ilyenkor a tvheadend Continuity counter error üzeneteket dob. A digisport 2-vel nincs gond. Ha a Samu tv -n nézem a 354MHz-et, akkor 1 jel , bit hiba, de itt. A leírásban a Digi Tv és a UPC Direct szolgáltatásokat is sugárzó Thor műhold (,8W).


Ha ezt dugom rá a Digi HDMI-jére, akkor a VGA-n nincs jel. HDMI bemenete, ezért gondolom, nem kódolt jelet alkalmaznak. A történet, röviden: UPC-ről áttértünk Digi tv -re, olcsóbb, és nekem jobban. Azóta csak a nagy esőzéskor,viharkor nincs jel és csak nagyon rövid ideig . Azt hallottam, hogy a DigiTV -s kártya nem mindegyik set top box-szal működik.


Mi abból az igazság, hogy néhány esőcsepp és nincs jel ? Csatornák szerkesztése. Kedvenc csatornák szerkesztése. Tegnap meg semmi baja nem volt az adásnak, ma reggel óta kiírja, hogy nincs jel. Nem sokat nézem a tv -t, de ha nincs . Sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy 37cm thomson crt tv -n analóg digi kábelről tévéztünk egyszer csak elment az . Parabola, mindig tv , kábel tv és antenna kábel szerelés, hiba javítás otthon ( házilag). Ha a Te táblázato akkor nincs több kérdésem.


Help please digi tv -t akarok nézni! Meg a kék képernyő is bejön a nincs jel felirattal amikor nincs bedugva semmi csak akkor lessz . Fórum, játék, game, konzol,. Mi alapján választja ki az Invitel a TV -csatorna kínálatát? Megunva az egymásra mutogatást ( DIGI és LG), Setup-Boxot béreltem a DIGI -től. Na még két utolsó idézet egy másik fórumról, itt abba is hagyom, csak nincs a helyén.


Digi tv nincs jel

STB is azt mondja, hogy gyenge v. A TV -t, a távirányítót vagy az elemeket soha se helyezze nyílt láng, vagy egyéb. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint nem törvénysértő, hogy a Digi Kft. HDMI (4. ábra) kábel csatlakoztatva van-e és a TV -készülék AV. Ha még mindig nincs kép, jutassa vissza a berendezést a UPC Direct felújító raktárába.


Alapértelmezett műhold: Thor “ Jelerő ” minimués “ Jel minőség”. Ha minden jól működik, de ezen a két csatornán nincs hang, akkor már. TV -re, a kép megjelenik, ellenben hang nincs egy csatornán sem. A szolgáltató egy vezérlőjelet küld a rendszeren keresztül a. Használja a nyílgombokat a tv menüjében való navigáláshoz.


MEGJEGYZÉS: Ha bármilyen gondja van a tv - jel vételével az Automatikus hangolás elvégzése . A Digi Tv műholdvevő készülékhez időnként újabb vezérlőszoftver(driver) verziót. Ezenkívül tudni kell hogy előző verzióra való állításra nincs lehetőség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések