2017. február 28., kedd

Nav nyitvatartas

NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Dózsa György út - Központi. A NAV Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszerének menütérképe. Európai Unió külső vámhatárán működő határkirendeltségeinek nyitvatartási ideje. NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága -Tatabányai központi ügyfélszolgálat.


NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Gvadányi utca 69. Adóelőleg nyilatkozat .

NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Székesfehérvári központi ügyfélszolgálat. NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Debreceni központi ügyfélszolgálat. NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Nyíregyházi. NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Üllői út.


NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Kecskeméti központi ügyfélszolgálat. NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Pécsi Központi ügyfélszolgálat. NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Veszprémi központi.


NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Jászberényi kirendeltség. A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak.

A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. A NAV ügyfélszolgálatai meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket az adóbevallás közelgő határideje kapcsán. A május 20-áig hátralévő valamennyi munkanapon este hatig tartó rendkívüli ügyfélfogadással a NAV azt szeretné elérni, hogy hosszas várakozás nélkül, . Balmazújváros, Kossuth tér 4-5. Békéscsaba, Kinizsi utca . NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Ózdi ügyfélszolgálat. NAV Pécs Ügyfélszolgálat nyitvatartás , pontos címe és levelezési címe.


Az intézhető adóügyek listája Ügyféltájékoztató telefonszámok: NAV Általános. Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 48. A NAV Általános Tájékoztató Rendszere ( NAV Infóvonal) hétfőtől csütörtökig 8. Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) Dél-budapesti Adó- és.


NAV : rendkívüli nyitva tartás az szja-időszakban. A szokásos nyitvatartási időn túl intézhetők lesznek az szja-bevallással, bevallási tervezettel kapcsolatos ügyek, a csekkigénylés, az . A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatainak ügyfélfogadási rendje a január 1-jei munkaszüneti nap . Szilvia, a NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtór. Meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket május 6. Rendkívüli ügyfélfogadás a NAV győri központi ügyfélszolgálatán.


Mutatjuk a NAV győri, Szent István úti irodájának meghosszabbított nyitvatartását. Helyben használat nyilvánosság (nem Semmelweis-polgárok) .

Az egyes adóügyi ügyfélszolgálati tevékenységeknek a . Kormányablakban intézhető NAV -ügyek. Bővített nyitvatartás a NAV központi ügyfélszolgálatain. Március 1-jétől változik a csornai NAV nyitvatartási ideje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések