2018. május 18., péntek

Felsőpakony ingatlan árverés

Az árverezett tétel megtekinthető, hely: ingatlan címén. Havonta több millióan választják az ingatlan. Cím, Kikiáltási ár, Minimum ár, Aktuális ár, Árverés vége. Biatorbágy, Fő utca 26.


Felsőpakony ingatlan árverés

A felsőpakonyi ingatlanok iránt folyamatosan nagy kereslet mutatkozik, s bár az ingatlan -piaci helyzet mindenkor hatással lehet arra, hogy mennyien vásárolnak. Száznál is több ingatlan eredményes árverése után a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery . Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén . Az ingatlan telekterülete 1355m2. A ház felújítandó állapotban van, de kiváló lehetőségetek rejt magában. Közművek közül a csatorna és a villany van bent és.


Itt is láthato hogy a legtöbb ingatlan annyiért van árverésen , amennyi a becsült értéke, a többi 7 illetve -os áron várják a sorsukat. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Kép, Alkategória, Árverés azonosító, Árverés megnevezése, Tulajdoni hánya Elővásárlási jog, Kikiáltási ár, Biztosíték összege, Biztosíték . MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok ! Hiányzó: felsőpakony Tulajdonostól eladó ingatlan https://www. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod . Eladó, kiadó házak az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Zalaegerszegi és környéki, Zala megyei ingatlanok specialistája 2000-óta. FA MENTES INGATLANKÖZVETÍTŐI DÍJ! Kapcsolat Médiaajánló Kövess minket a Facebookon!


Szerzői jogi védelem alatt . Felsőpakonyi hagyományőrző falunap és szüreti felvonulás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések