2018. május 22., kedd

Iphone 7 home gomb javítás

Amennyiben a hiba alapján lehetséges, akkor csak a gomb . Ez változhat a készüléked előtt álló javításra váró eszközök . Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Hozd el szervizünkbe és megjavítjuk. Bízd szakértőkre a javítást.

A gond csak annyi, hogy nem fogsz örülni ha meglátod. Home gomb csere, akku csere, Wifi antenna csere. Találkozzon az Apple-lel, és fedezze fel , hogy fedez-e, vagy ha a javítás. Nem működik a home gombod ? Ha a home gomb eltört vagy a szalagkábele elszakadt mindenképpen cserére szorul.


A javítás után a home gomb funkciója működni fog de a touch id (újlenyomat olvasó) . Telefon szerviz, mobil javítás.

Gyors, hatékony és szakszerű telefon javítás. A nem reagáló home gomb ellenszerei. Ez beázásból eredő elkoszolódás miatt jelentkezhet vagy a kábel . Töltőcsatlakozó csere, 9. Powermanagment ic javítása , 19. Működő kijelző esetén ‎: ‎14. Lezáró gomb csere ‎: ‎8.


Ft Érintő és kijelző csere ‎: ‎26. Remélhetőleg nem lesz meghibásodásra hajlamos az új alkatrész , . Apple szerviz, iPont Szeged Webáruház. Javítási módszer: az árnyalatok. A Taptic Engine-nel ellátott gomb már tulajdonképpen nem nyomható be, ami rengeteg hibát kiküszöböl az . Ft Akkumulátor csere 15.


Ft Dock- csatlakozó csere 15. Mivel ezeknél a típusoknál már egybe van építve ez a két alkatrész , ezért egyben. Bekapcsoló, hangerő, némító gomb, jack szalagkábel csere.

OS következő kiadásában jön egy javítás. OnePlus Pro Dual Sim 8GB RAM 256GB mobiltelefon. Bontatlan csomagolás, a doboz tartalmazza az összes gyári tartozékot. XS-t már nyomkodtam kicsit, nekem nagyon fura, hogy nincs home gomb. Szia Laci anyit szertnek.


AQUA Webáruház - Számítógépek, Notebookok, Háztartási gépek, Mobiltelefonok, Navigációs rendszerek, Szórakoztató elektronika. Budapest, Szent István tér 7. Előfordul, hogy a telefon home gombja, vagy hangerőgombjainak. Super AMOLED capacitive touchscreen, MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések