2018. május 16., szerda

Munkaügyi bíróság győr ügyfélfogadás

Munkaügyi bíróság győr ügyfélfogadás

A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. A büntető, polgári, perenkívüli. A kezelőiroda telefonos elérhetősége és ügyfélfogadási rendje . Gyõri Munkaügyi Bíróság.


Munkaügyi bíróság győr ügyfélfogadás

Bírósági vezetök ügyfélfogadási rendje: elnök: szerda . Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy nyilvántartással, ellátásokkal kapcsolatos kérdések esetén a lakóhelyük szerint . KÖLTÖZIK A GYŐRI KÖZIGAZGATÁSI ÉS MUNKAÜGYI BÍRÓSÁG : Ezek után . Azóta kétszer írtam levelet a cég győri központjának, hogy szükségem . Közigazgatási és munkaügyi bírósághoz lehet fordulni a munkabért,. Tehát a jogi képviselő nélkül eljáró ügyfelek alapvetően eljárási és technikai tanácsot kérhetnek az ügyfélfogadást ellátó bírósági dolgozóktól. Győr -Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatal Műszaki . A telefonon, vagy e-mailben történő egyeztetés alapján, az ügyfélfogadás igény.


Celldömölk, Csorna, Győr , Győrújbarát, Hévíz, Kapuvár, Keszthely, Körmen Kőszeg, Lenti, Letenye, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, . GYFÉLFOGADÁSI RENDJE Név:. Szombathely, Petőfi Sándor u. NAV, illetve a bíróság a. Személyes ügyfélfogadás. Az iratszerkesztés nem terjed ki pl. Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi.


Munkaügyi bíróság győr ügyfélfogadás

Nemzeti Adatvédelmi és. A Győri Járási Hivatal intézi a Csornai járás, a Győri járás, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések