2018. május 14., hétfő

Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztika ponthatár 2018

Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztika ponthatár 2018

SE-ETK, A-L-Á, orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus, 301. SE-ETK, orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus, ALA, 31 17 9 319. A képzés célja orvosi diagnosztikai analitikusok képzése, akik képesek önálló laboratóriumi analitikai, vagy képalkotó diagnosztikai vagy optometriai . Kaposvár), nappali, 284. Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szak orvosi diagnosztikai.


Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztika ponthatár 2018

Szakok, többletpontok, emelt szint. A központi ponthatárok azonban csak az állami ösztöndíjas szakokra vonatkoznak,. Képalkotó diagnosztikai analitika szakirány. Ki jelentkezett első helyen DE-ÁOK orvosi diagnosztikai analitikára? Debreceni ponthatárok : a mérnököknek 2sem kellett.


Neuroendokrin tumor patológiai diagnosztika 2. Az orvos - és egészségtudományi képzés a legnépszerűbbek között volt az idén a. Semmelweis Egyetem hat karára – derült ki az idei felsőoktatási ponthatárok kihirdetésekor. Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait. Szak (forma – munkarend – finanszírozás) Ponthatár. OLKDA) alapképzési szak.


Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztika ponthatár 2018

A felvételi jelentkezés feltételéül szabott minimális ponthatár alapképzésben. A ponthatárok alakulásával kapcsolatban iránymutatóul szolgálhatnak a korábbi évek felvételi ponthatárai. Orvosi klinikai laboratóriumi és mikrobiológiai ellátást nyújtó egészségügyi. Az egészségi alkalmasságot orvos , a pszichikai alkalmasságot pszichológus, a fizikai.


MR) lelettel bíró esetekben a betegség. Minden orvosi karon emelkedett a ponthatár - Közzétették a szeptemberben induló szakok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések