2018. május 21., hétfő

Iphone 7 plus gyári kijelző

Iphone 7 plus gyári kijelző

Hasonlítsa össze az árakat! Előfordulhat azonban hogy úgy szerelnek szerinted gyári kijelzőt a készülékedbe. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. A biztonsági csavarok eltávolítását követően szétnyitjuk a kijelzőt.


Bár több leírás szerint ez egyszerű folyamat, ha otthon . Lcd kijelző érintőpanellel Gyàri fehér. Ez változhat a készüléked előtt álló . A GYÁRI AKKUMULÁTOR SOKKAL JOBB MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS MELLETT KÉSZÜL ÉS TOVÁBB BÍRJA MINT AZ . Egy termék se felelt meg a keresésnek. Vásárlói értékelések betöltése. Kijelző csere ( gyári minőségű) . Ilyenkor az érintőüveg betörik, és egy nagyobb ütés következtében az LCD. LCD kijelző alkatrész, gyárilag össze vannak ragasztva.


Gyári felújított kijelző : 48. Töltőcsatlakozó csere: 24. A kijelző cseréjénél nagyon fontos, hogy a felhasznált alkatrész gyári. Munkadíjat csak néhány esetben számolunk fel: amikor nem gyári alkatrész.


Kizárólag gyári LCD-kijelzőket újítunk fel, így a látható kép felbontása,. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb . Mivel a kijelző gyárilag körbe van ragasztva, beszerzett a kolléga . Pad Air gyári használt hangszóró. A második a gyárival megegyező minőségű kijelző.


LED-es háttérvilágítással. Csak gyári kijelzőket újítunk fel, így minden felújított kijelzőnk eredeti lcd és érintőmodult tartalmaz. Samsung Galaxy Note. W):6 Táp típus:Külső, Mélység (mm):24 Nettó súly (kg): ,. Huawei Honor Vs Xiaomi Mi 5s Plus 64GB - Compare Specifications and. A neves évfordulóra egy DEC PDP- -en még a 0-s verziót is beindították.


Iphone 7 plus gyári kijelző

Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók Akkumulátorok. Lenovo Original 2300mAh Li-Ion (Bulk), BL242. Phone Plus , 32GB, fekete .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések