2018. július 26., csütörtök

Csillagjegyek veszekedés

Heti horoszkóp : erre számítson október végén. Ne hagyja, hogy az otthoni nehézségei elrontsák a hangulatát! Ha ma van a születésnapod: Tele leszel energiával és alig váro hogy megmutathasd a világnak azt, hogy mire vagy képes. Koncentrálj az elsőszámú . Erre számíthatnak a csillagjegyek újhold idején: heti horoszkóp október 28-tól.


Csillagjegyek veszekedés

A szerelmi kapcsolatok szakítópróba elé érkezhetnek. Mérleg : Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodban azért jön létre feszültség, mert a társad befolyásolni próbál téged. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről,. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg , Skorpió, Nyilas, Bak, . Augusztusi szerelmi horoszkóp : most születhetnek a legnagyobb szerelmek. A Mérleg időszakában járunk, a harmónia, kiegyensúlyozottság, lelki béke, a szépség.


Halak szülöttek számára. Nagy, novemberi szerelmi horoszkóp : kiderül, boldogság vár-e rád. Szerelem terén eljött a te időd! Ha már van párkapcsolato akkor minden gyönyörűen alakul, sőt akár még szintet is léphet . Négy elem szerelmi horoszkóp.


Csillagjegyek veszekedés

Levegő, víz, föld vagy tűz. Sajnos ön most lehet túl egy mély csalódáson, a hetedik sorsterületén átvonuló retrográd Neptunusz, . Folytatódik az ősz, és rengeteg megoldandó probléma vár a párokra, akiknél felborult a harmónia. Tudd meg, a te szívedet is megdobogtatja-e . Hónapról-hónapra találkozhattok Frabato szerelmi horoszkópjával. Most a Mérleg jegyében készült elemzést olvashatjátok. Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 24-én is!


Változékony a hangulato még te sem tudsz kiigazodni saját magadon. Ez a két jegy egészen máshogyan áll a szerelemhez. A Rák számára a szerelem érzelmi . SKORPIÓ HAVI HOROSZKÓP ( október - november ) az . Októberi szerelmi horoszkóp : Most felfordul mindenki élete az érzelmek terén!


Csillagjegyek veszekedés

Túlságosan sokat aggódsz, és ez az egész életedre rányomja a . Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. A Szűz napja ma szerencsés és sikeres lesz, a Mérleg engedje szabadjára a fantáziáját. Ma a szeretet , a szerelem inspirációt is hoz az életedbe, így tele lehet a fejed . Mit rejt a most következő hét nap számodra?


Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt . Uránusz május 15-től október 5-ig a te jegyeddel szemben áll. Most egy további fontos téma, nevezetesen a szereleTermészetesen ez is profitál. Ha Aszcendensed egy levegő elemű jegyben (Ikrek, Mérleg , Vízöntő) áll, általa .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések