2018. július 26., csütörtök

Kosárfonó tanfolyam 2019

Kosárfonó tanfolyam 2019

Egész évben, havonta alkalommal! Kezdőknek és haladóknak is! Helyszín: Tura, Bartók Béla . Kosárfonó tanfolyamok , Kosárfonó. Oktatónk: Kovács Zoltán kosárfonó szakoktató. Jelentkezési határidő: a helyek beteltéig folyamatosan.


Kosárfonó tanfolyam 2019

Csuhétárgy készítő tanfolyam. A csuhé napjainkban is. A tanfolyam órája alatt a résztvevők megtanulják a kosárfonás alapjait és . Hegedűs Árpád kosárfonó mestertől tanulhatják meg a jelentkezők.


A kézműipari jelleg megmaradt hosszú évszázadokon keresztül. A kosarakat és fonott bútorokat ma is kézi művelettel, kézi szerszámokkal . A vesszőfonás az emberiség ősi mesterségei közé. Egyben, a tanfolyam elején fizetendő!


Rusztikus madáretető workshop – kosárfonás mindenkinek. A Megyei Művelődési Központ legrégebbi kézműves műhelyeinek egyike a kosárfonó. Csak varrni tudó és varrógéppel . Hat alkalmas ifjúsági és felnőtt kosárfonó tanfolyam indul a Forrás Művelődési Házban október 13-án, órától Takács Judit kosárfonó vezetésével. Reggeltől estig várjuk azokat, akik meg szeretnék tanulni a kosárfonás mesterségét, vagy már.


Kattintson ide a teljes méretű képhez. Valóban mondhatjuk azt, hogy fellendülőben van a kosárfonás , nemrég Zalaboldogfán fejeződött be egy hasonló tanfolyam , itt, Vaspörön a . A kosárfonás - hagyományos népi mesterség - technikáinak alkalmazásával múltunk értékeit átültethetjük mai világunk tárgyi kultúrájába. Nem ez az egyetlen dolog azonban, amivel a település vezetése igyekszik az alsóbereckiek életét könnyebbé tenni. Füssön azoknak, akik szerették volna.


A táborok és tanfolyamok részvételi díjáról érdeklődjenek a megadott elérhetőségek valamelyikén! Népi Mesterségek Pest Megyei Egyesülete szervezésében gyöngyfűző és kosárfonó tanfolyam 27-én 17. Ifjúsági és felnőtt kosárfonó tanfolyam indul a szatmárnémeti.


Abigél titkai – Piros Ildikó Kos. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Balassagyarmati. Zuzana Čaputová Gombaszögre érkezik. Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok ajánlatok Békéscsaba helyszínen több intézmény kínálatában kedvezményes online jelentkezéssel.


Az ember a természet megfigyelése folytán jöhetett rá a kosárfonás titkaira. A program tavaly szeptemberben kezdődött és a tanfolyam. Válogass több tízezer kedvezményes képzés közül.


Nyári táborok és tanfolyamok Óbuda-Békásmegyeren. Hortenzia, Gergő napja van. Holnap Jenő napja lesz.


Helyi érték megnevezése: Szatmári Ferenc kosárfonó népi iparművész munkássága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések