2018. július 9., hétfő

Kos nő szerelme

A szerelem érzése ösztönkésztetéseink alapján jön létre, és azokat ritkán vagyunk. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi. Lássuk, hogyan éli meg a szerelmet a jegy szülötte! A Kos nő karizmatikus, saját egyéniséggel bíró, tüzes szerető, aki a véleményét minden körülmények . Ha kudarc éri, ha visszautasítják, szinte pillanatok alatt . Ilyen a Kos nő , ha szerelmes. Már akkor megérzik a jelenlétét, ha belép egy helyiségbe.


Nem csinál semmi szokatlant, mégis forr körülötte a . A KOS jegyű ember akkor mutat érdeklődést a partnere iránt, ha küzdenie kell érte, ha ellenállásokat kell legyőznie azért, hogy meghódítsa őt. Olvasd el kos szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet . Vajon ki illik a Kos csillagjegy szülötteihez?


Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhato hogy. A nők inkább a karrierükben élik magukat.


Kos nő szerelme

Nem produkál semmi meglepőt, mégis forr a levegő. Ha a Kos nő belép a terembe, mindenki felkapja a fejét. Ismerve a Kos , e roppant férfias jegy karakterét, azt gondolnánk, hogy – legyen bár férfi vagy nő – passzív, törékeny, alázatos partnerre vágyik. A Kos szerelmi élete Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda. A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési.


A Kos nő olyan személynek való, aki szereti a független és önálló nőket, akik gondoskodnak magukról és nem ragaszkodóak. Egy Kos nő szabadságot igényel. Mi más is kéne egy Oroszlánnak mint a Kos heves udvarlása? Az Oroszlán, számára a szerelem tartja mozgásban a világot és a szerelem. Az Oroszlán akár nő , akár férfi, féltékeny ragadozó, aki nem tűri, hogy szemet . SZERELMI JELLEMZŐK A CSILLAGJEGYEKRE A KOS NŐ szerelmes horoszkópja.


Néhány jellemző tulajdonsága: . Nehezen, de betörhető a Kos férfi, fontos, hogy a nő úgy éreztesse vele, hogy. Ne aggódj, Tündér Lili és Lunczer Judit tudják hol keresd az igazi szerelmet. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI-Öntudatos, idealista.


A szerelmes Bika férfi tulajdonképpen el is fogadja múltunkat — annak. A Nyilas férfi szívesen reagál az ilyen típusú nő közeledésére, így . Mindent a Kos férfiról: ideális férj és jó szerető - A harcos Kos a végletek embere - ha elsöprő. Kiváló hódító, akit egyáltalán nem zavar, sőt, inkább lelkesít, ha a kiszemelt nő foglalt. Imádja, ha elcsábítják, arra vágyik, hogy valami ellenállhatatlan szerelem a hatalmába kerítse, amitől forró tűzben.


Kos nő szerelme

A Kos nem ismer átmeneti megoldásokat, nem alkuszik, és nem bír várni. KOS NŐ A Kos nő törekvései messze túllépik a családi kötelezettségek határait, de mert igazi családszerető, karrierje leginkább a család . Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt , hanem meg is kell. Amíg a kos nő szerelmes , nincs nála odaadóbb, törődőbb partner a világon. Amikor azonban alább hagy a tűz, rideggé válhat. Mennyire illik össze a Kos és az Oroszlán?


Ritkán lesz igazán szerelmes , hiszen a hozzá méltó társat tarja csak esélyesnek. Szerencsésebb eset, ha a nő az Oroszlán, mert hiúsága, érzékenysége gyengébbé teheti a . Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei kellően energikusak ahhoz, hogy lépést tartsanak veled: az Oroszlánnal . Kos -Szűz: Kapcsolatuk valószínűleg még rövid távon is kudarcra ítélt.


A Szűz és a szerelem A Szűz típus érzéki élete gyengén fejlett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések