2018. július 31., kedd

Mátra függőhíd

Egykor az Alpokban szállította a síelőket, jelenleg pedig a Mátrában. Szabadesés - Oxygen Adrenalin. Hogyan éltek a Mátrai betyárok? Rovásírás elsajátítása.


Téli- nyári bobpálya, kalandpark, eurobungy, függőhíd , canopy, mászófal, büfé.

Szolnok Megyei Szervezete MÁTRA -TÚRÁT szervez. Hardinga) az adrenalin függőknek, - kalandpark kicsi és nagy kalandoroknak . A kézműves bonbonok a Mátrai borvidék kulináris különlegességei. A bor bonbon, a térségben termett borszőlő csokoládéba zárva.


MÁTRA LIBEGŐ hivatalos átadási ünnepsége. A Dachstein Stájerország legmagasabb hegycsúcsa, a jellegzetes, csipkés mészkő hegylánc egész Ausztria egyik . A kalandpark garantáltan adrenalin növelő elemei közé tartozik a függőhíd , a bob pálya, a mászó fal, a quad pálya, valamint a Közép-Európában egyedülálló .

Szombat-vasárnap és ünnepnapokon. A bobpálya, a mászófal, a canopy, a függőhíd , a quadpálya, az óriás- és az átforduló . A Mátrai borvidék területén lévő pincesor régen a nagy mulatozások. Mátrában , kisgyerekes családoknak - Hétvégi kiránduláshoz tökéletes!


Egy megszállott mátrai gyűjtő jóvoltából a csapat kipróbálhatja a BRDM-2-es. Leszakadt egy függőhíd – meghalt egy kamasz lány. Cimkék: adrenalin kalandpark mátra mátrafüred oxygen.


A park különlegessége a majdnem 2méter hosszú függőhíd , amely a kőbánya . A beruházó Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. MTÜ) kiírta a sátoraljaújhelyi függőhíd tervezői közbeszerzését, amelyet a 3méter magas . Aki bevállalják, életre szóló élményben lesz részük. Függőhidak , ahol megremeg a lábad.


Pedig ha ott állsz a gyalogos függőhíd elején, . Mátra libegőt – videó a panorámáról. Hazánkban csak a Mátrában lehet erdei segway túrákat tenni.

Lehetőségünk nyílt végigmenni a függőhídon , az erős szélben jó kis . A kis pince kiváló Mátrai borokkal van feltöltve, melyeket jutányos áron lehet. Bobpálya, alpesi “csúszda” (canopy), elemből álló kalandpark, függőhíd , . Remek hely a Mátrában ,nagyfokú tisztaság mindenütt. Családok számára játszótér,fürdő.


Nagyon finom konyha,dicséret a szakácsnak és a . Itt bob , canopy, erdei kalandpark, falmászás, hatalmas függőhíd , . Téli-nyári bobpálya, quadpálya kisebb méretű . Komolyabb magasságot csak a . Adrenalin Park (páros bob csúszás, függőhíd vagy labirintus).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések