2018. július 31., kedd

Karosszéria emelő

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kiegészítő karosszériás szerszámok a Rekmi Team webshopjában, országos házhozszállítás, ingyenes csomagolás. Ez az autó karosszéria emelő a legfontosabb eszköz az autó horpadás javításban.


Hála a tartós huzóerőnek pontos emelő, az autó horpadás müvelethez , . Poliuretán karosszéria emelő 5cm.

Ft ( áfát tartalmaz). Csápos emelő 3t, elektro-hidraulikus, 230V, Big Red. Karosszéria huzató henger 10t, Duplakampós huzatóhenger.


A gépjármű sérült kereke alá helyezve biztosítja annak mozgatását. Az összes kerék (4db emelővel) . Aki egy vágóval, kalapáccsal kitudja alakítani a karosszéria elemet, vagy az a szaki a valaki,. A Profikisgép webáruházban, számos kisgép, .

Haina M177-HRW-3T Légpárnás emelő 3. Tonnás Állítható karos. Torin levegős karosszéria emelő 1. Manipulátorok és speciális emelők. Emelők és alátámasztások.


A karosszéria vagy járműemelő emelt állapotban alátámasztást nem igényel. Professzionális eszköz ipari . Műszaki adatok: Breite B = 5mmbrGewicht in g = 290gbrHandgriff . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szerszámok keres olcsón online ? DATALINER típusú lézeres húzató pa emelő berendezés.


Javaslat: A szerszám használata előtt , a karosszériát ragasszuk le védő szalaggal, az esetleges sérülések elkerülés e véget. Leírás, Teljesítmény (kW), Feszültség (V), Áramerősség (A), Lökettérfogat ( köbcenti), Megjegyzés, ZEPRO, OE, Alkatrész . Miből tartana hátra is tenni egy nyamvadt emelőt ? Sebességváltó emelő 1t ,padló emelős, Big Red Járművek, Kiegészítők. Autó Visszapillantó tükör MAZDA 626.

Hátsó lámpa részére MAZDA . Az MSW-KP-karosszéria nyomató ideális segítő, ha garázsokban vagy az otthoni. Ennek a robusztus konstrukciónak köszönhetően az emelő maximális . AW Tools tonnás karosszéria nyomató készlet. Geko karosszéria kihúzó és egyengető kalapács készlet. Geko Kézi karosszéria egyengető készlet.


Hello Kezdő nívás vagyok, meg szeretném emelni a kocsiszekrényt egy pár centivel. Mielőtt elkezdenék kísérletezni megkérdezném, hogy. Fényező fülke (BlowTherm).


Számítógépes színkeverés. Korszerű berendezéseink, szakképzett kollégáink . Ford Transit oldalajtó görgő. Beépíthető a felépítményes autókba is amiben nincs központi zár kapcsoló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések