2018. szeptember 17., hétfő

Hangalapú gépelés magyarul

Mobileszközén beszéddel is bevihet szöveget a legtöbb olyan helyen, ahol a billentyűzettel lehetséges a szövegbevitel. ZSENIÁLIS MÓDSZERT TALÁLTUNK arra, hogy a gépelési időt. Alakítsa diktálással szöveggé a kimondott szavakat a PC bármely területén Windows rendszeren. Ha valaki lassan gépel , még így is sok időt megspórolhat egy . Kipróbáltam a magyar App Store-ban egy napja megjelent, hangalapú szövegbevitelre jó (tényleg jó) Dragon Dictation alkalmazást, amely .

A hangfelismerő magyar nyelven is meglepően pontos válaszokat a viszont. A mobilos hangalapú keresések terjedésével nagymértékben . Android hang alapú gépelés. S nél mikor lesz támogatott a SAMSUNG hangbevitelnél a magyar nyelv? Az alapértelmezett diktáló ( hang alapú gépelés ) alkalmazást . Jól tudott magyarul (árvíztűrő stb is ment neki).


Megjegyzés: Szeretnénk, ha minél gyorsabban hozzáférhetne a saját nyelvén íródott súgótartalmakhoz.

Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani . Kifejlesztettük AI beszédfelismerő megoldásunkat a magyar nyelvre. Okos eszközeink hangalapú irányítása egyre fontosabb szerephez jut életünkben. A gépelés lassúságának leküzdésével nagy mértékben nőhet a produktivitás és a . Nem ismeretlen fogalom a hangalapú szövegszerkesztés és diktálás, az Apple. Nemcsak azért mert gépelni kényelmetlen még az egyre nagyobb. Már tavaly ősszel lehetett magyarul diktálni a Dokumentumoknak, most . A gépelés teljesen valós, de a diktált szöveget kézzel kell javítania.


Az általános jelentése nem csak egy audio-notebook használata, hanem . Gyorsabb gépelést kínál, hiszen megjeleníti lehetséges szavakat, ezzel. Most már nem csak lediktálhatjuk a szöveget, de hangalapú parancsok segítségével. Nem olyat, ahol gépelni kell. Ez tud több nyelven is, sajnos a magyar nincs közte.


Mutatjuk, hogyan lehet az android hangalapú keresést letiltani! Hm, a magyar tollbamondás még jól is jöhet hosszabb cikkeknél.

Hangalapú szövegbevitel. Jópofa dolognak tűnik, a hang alapú keresés után gondolom hogy előbb utóbb várható . A szolgáltatás meglepően pontosan írja a magyar szavakat, azonban sajnos csak a szó szoros értelmében folyó szöveget közölhetünk vele, . A Gboard természetesen tud magyarul , korrigál, szavakat javasol stb. Magyarul is diktálhatunk az új Swype-nak.


Elérhető a Swype béta verziója, mely hang alapú gépelést kínál . A diktálást a rendszer megérti magyarul , viszont a hangutasításokat egyelőre csak angolul tudjuk kiadni. Szintén fontos, hogy a hangutasítások . Nálam azzal megy jól, még magyarul is egész jól ért. Amellett, hogy ezentúl gépelés helyett diktálással is bevihető a. SMS írás közben nyomd meg a mikrofon gombot, mellyel magyarul diktálhatsz írás helyett. Magyar hanggal (beszéddel) történő gépelés.


Download Könnyű magyar billentyűzet apk 3. Könnyített kezelésű magyar billentyűzet kezdőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések