2018. szeptember 25., kedd

Szalajka völgypédia

Búzásvölgyi Víztározó Gyönyörű fekvésű, jól telepített horgászhely. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa , süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható. Reggel örömmel újságolta, hogy milyen szép szürkeharcsa tisztelte meg őt este pontyozás közben. A horgásztó törpeharcsa mentes.


Szalajka völgypédia

Nyáron afrikai harcsa telepítés bővíti a hal állományt. A tóban kapitális méretű harcsa és ponty található , aki . Román Péter azt is hozzátette: az egyesület az afrikai harcsa telepítése miatt szigorú szabályokat vezetett be, a különleges halat csak előre . Mint ahogyan az lenni szokott, az idei évben is elérkeztünk a szezon végére! Hatalmas, több mint egymázsás harcsa akadt horogra. Afrikai Harcsa lett telepítve. A Harcsás-tóba mázsa kg-os átlagú szürke érkezett.


Az Öreg-, valamint a Nagy-tóba 5-kg, míg a VIP-tóba 8-kg közti tokok érkeztek. Az napos viadalon sok szép ponty, amúr és harcsa került rövid ideig a partra. Posts about afrikai harcsa written by Erdőspusztai Horgász és.


Tagged with afrikai harcsa. Please try again later. Ajánlott csali a lebegtetett. Folyamatos telepítésekkel ( áprilistól már afrikai harcsa is). Fogható halak a belső tavon: ponty, amur, afrikai harcsa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fogható . A nyári hónapokban afrikai harcsa. Telepítések, Ütemezett telepítés. Kozármislenyi-horgásztó. Víz típusa: völgyzárógátas víztározó. A halastavaknál, a telepítés ideje őszre esik, a lehalászások után.


Az afrikai harcsa egyre népszerűbb hal hazánkban, finom húsának . Azóta ponty, kárász, keszeg és csuka lett telepítve. Szeptemberi telepítés a Rocky- és Bumeráng tavakba. A Kovácsszénájai tóba szintén ponty telepítés történt 5kg összsúlyban,. Halak: ponty, amur, kárász, süllő, csuka, harcsa, keszegfélék, nyáron afrikai harcsa.


Jellemző telepített halfajok: ponty, amúr, afrikai harcsa , süllő, stb. Helyben szállás - (sátorhely, bungalow, lakokocsi beálló) valamint lovaglási lehetőség. AFRIKAI HARCSA ÉS A GUMIHAL.


Szalajka völgypédia

Nyaranta afrikai harcsa is telepítésre kerül. Az intenzíven telepített méretek 2-kg -osak, de folyamatosan érkeznek 10kg feletti pontyok a. Tavasszal az első lehetséges időponttól rendszeres telepítés. A telepítés megosztva került ki, 1kg a Kistóba, 4kg a . A ponty mellett horgászati mellékhalként dévérkeszeg, karikakeszeg, bodorka telepítése is történt.


Ezek a halak jól alkalmazkodnak a nyílt és mélyebb vízhez is. Rákóczi tóba afrikai harcsákat telepítünk. Mérettől függetlenül minden halat (a szürkeharcsa kivételével) vissza kell.


Orosi-tó egyéni pontyfogó kupa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések