2018. szeptember 25., kedd

Múzeumi állások

Honlapunk tájékoztatást nyújt a múzeumi munkalehetőségekről is. Az intézményeket, illetve fenntartókat arra kérjük, hogy állásajánlataikat pdf-ben küldjék meg . Múzeumi állások , munkák. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások !

A legfrissebb múzeumi múzeumi és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Legfrissebb pecs múzeumi állás állás-munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Pozíció: múzeumi teremfelügyelő.


Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Jelentkezési határidő: . RESTAURÁTOR, kezdő szakmai fokozat .

Felmentés adható a muzeális intézmény azon munkavállalója részére is, aki legalább éves múzeumi szakmai gyakorlattal rendelkezik, és e rendelet . Divat és csillogás kiállításhoz . A pályázat benyújtásának . Válasszon álláslehetőségeink közül. Külsős múzeumpedagógus. Májusban az EMMI, felügyeleti minisztériumunk elfogadta a fenntartó önkormányzat által benyújtott . Nem mondom meg…” Még többkiállítás. Néhány kutya vízimentőként dolgozik Olaszországban. Parkok és sétányok a dualizmus kori Szombathelyen . Az elvárásokon túl előnyt jelent a pályázat elbírálásánál az.


Közművelődési állások Doboz kibontása. EKF-TKTK - Kulturális örökség tanulmányok MA - örökségi és múzeumi gyűjteményszervező és borkultúra szakirány. MEGHIRDETETT MUNKAKÖRÖK . Böngéssze múzeumi boltunk kínálatát!


A TARISZNYÁS MÁRTON MÚZEUM VERSENYVIZSGÁT HIRDET.

Elvárások: – felsőfokú végzettség . Ajándékozzon Csokoládé múzeumi belépőt szeretetből! A hazai múzeumok virtuális látogathatósága messze van még attól, hogy teljes élményt nyújtson, de akad olyan, ahol már most is érdemes . Az biztosnak tűnik, hogy a muzeológusok (és egyéb felsőfokú végzettségű szakalkalmazottak) kapnak illetménypótlékot, de kérdés, hogy . Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a . Pályázatok és meghirdetett állások.


A Sziklakórház megnyitásának 70. A jelentkezőink igazából nem is állásra jelentkeznek, hanem csapatba. Praktikus tanácsok látogatóinknak.


Bár sokan nyugalmas munkának tartják, a múzeumi teremőröknek sem könnyű. Hogyan nézhetem meg legolcsóbban a múzeumot ? Világszínvonalú múzeumi raktárak, restaurátor-műhelyek, laborok és kutatószobák valamint egy látogatóközpont is helyet kapott az elkészült .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések