2018. szeptember 21., péntek

Lefoglalt autók árverése

Kategória, Árverés sorszáma, Árverezett tétel, Becsérték, Meghirdetés dátum, Kezdési dátum és idő, Befejezési dátum és idő, Kontakt telefon. Idén sem marad el a valahai rendőrautók árverése. BM-es autókról van szó, sőt akad bűnjelként lefoglalt is. Széleskörű után lízing autók valódi futásteljesítményt. Az értékesítést az Auto Park Maxabo Kft.


A megyei rendőr-főkapitányság által lefoglalt gépjárművek értékesítésének . Válogasson Ajánlataink közül, tekintse meg az autók Fotóit és részletes adatait a Műszaki állapotlap letöltésével, valamint készítsen egyedi finanszírozási . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Legnagyobbrészt személyautók , de kisbuszokra és motorokra is lehet licitálni. A filmekből ismert kalapácsos árveréseket a visszaélések miatt . Változatos a kínálat és a minőség a visszavett kocsik közt: gyakran csak egy kulcs van meg, vagy mindenféle talált gumi van a felniken, az eredeti garnitúrát. Portálunkon négyféle autóaukció -típussal találkozhat, amelyek a következők: rejtett. A rejtett aukciót a következő ikonról lehet felismerni: Vak árverés , Vak autó.


Típus, Rövid leírás, Kikiáltási ár, Minimum ár, Aktuális ár, Árverés vége. Gépjármű, OPEL CORSA COMBO 1. Bemutatkozik az Autó -Licit Kft, Magyarország egyik legnagyobb tapasztalatával rendelkező online autó aukciós weboldala. NAV, az ingóságok túlnyomó . Adatbázisunkban nincs a megadott feltételeknek megfelelő jármű.


Jelenleg nincs meghirdetve árverés ! Kérjük módosítsa keresési paramétereit! Az árverés állapota: Meghirdetett A biztosíték befizetésének. Autók Európából- Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Spanyolország. A szabolcsi zsaruk árverezik a lefoglalt és a saját használt autóikat!


Tekintse meg az árverésre szánt autók és járműalkatrészek listáját: . A régebbi autók között volt egy . Csaknem millió svájci frank (milliárd forint) folyt be vasárnap azon a Genf környéki árverésen , amelyen az Egyenlítői-Guinea alelnökétől . A New York-i árverésen a becsült árnál sokkal többet adtak a festményért. Berlinben hamisítás gyanújával lefoglaltak három festményt, amit állítólag Adolf. A színész jótékony célra gyűjt, az autó becslések szerint 6ezer dollárt is érhet. Címkék: árverés , bonhams, lefoglalt sportkocsik.


Különösen figyeljen telefonszámának és e-mail címének pontos megadására. Lefoglalt autók árverése , haszongépjárművek és gépek aukciója. A végrehajtási nyilvántartást vezető internetes oldalon jelenleg is számos ingó- és ingatlanárverési hirdetmény olvasható. Rendőrségi autóárverés.


John Deere kistraktort, homlokrakodót, bálázót, trágyaszórót, teherautókat és. A NAV által lefoglalt , árverésen értékesíteni kívánt traktorokat kínált eladásra . Ha nem újszerű autót keres, sokkal inkább olcsót, akkor érdemes az államnál is körülnéznie, mivel a NAV árverésen értékesíti a lefoglalt. Merkantil Csoport kínálatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések