2018. október 30., kedd

Egyedi bonbon doboz

Egyedi bonbon doboz

A csokoládé felülete és a dobozok nyomtatása is egyedileg készül. A bonbonokat igény esetén egyedi töltelékkel készítik el, így kitűnően alkalmas . Kilenc ínycsiklandó bonbon egyedi dobozban. Különleges céges ajándék, mellyel stílusosan reklámozhatod cége vállalkozásod.


Elegáns megjelenésű, tartós kivitelű konstrukció, mely formában és felületében is jól variálható, így nagyon egyedi dobozt készíthetünk belőle. A kis és nagy dobozok , a finom bonbonok mellett egy kis ismertetőt is. Céges rendezvény vagy egy kedves barát szülinapja? A Choco Card minden alkalomra tökéletes ajándék.


Nagy doboz - bonbonválogatás. A mi bevált csomagolásainkon kívül a dobozok egyedivé tételére is van lehetőség,. Scatoli International cukrászati kellékek és csomagolóanyagok oldala.


Egyedi céglogós bonbon dobozok. Tortaalátétek, tortadobozok, tortacsipkék, sütőformák, fagylaltkelyhek óriási választékban! Italos doboz egyedi tervezése és gyártása.


Dobozok háromrétegű hullámkartonból és kreatív papírokból, szerszám költség nélkül. A feliratozással még személyesebbé teheted ajándékodat. Papírdoboz, kartondoboz, egyedi készítésű papírdoboz termékek tervezése és gyártása. Fa ékszerdoboz , fotóval nyomtatva. Fotóval nyomtatott egyedi fényképes ajándékaink.


Teás doboz , Madár grafikával. Céglogózott bonbondobozok , logózott szalagok. Ahogy a mindenki által jól ismert filmes idézet szól: „Az élet olyan, mint egy doboz bonbon.


Sosem tudhato mit veszel ki belőle. Köszönetajándék csoki bonbon. Hosszúkás, kihúzható belső résszel rendelkező fehér színű doboz. Alapanyaga élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. A kör alakú doboz fröccsöntött és desszertek tárolására alkalmas.


Egyedi bonbon doboz

A bonbonok és a bonbonos dobozok olykor egyedi formát öltenek, legkülönlegesebb talán a kutya alakú doboz. Valószínű sok-sok hasonló készül a jövőben is. Drága Keresztgyermekemet szeretném meglepni egyedi.


Bonbon doboz - szíves - db-os, Ötletes és egyedi ajándékkal lepheted meg szeretteidet, ha csokoládé bonbonokat készítesz nekik! Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakközépiskolája. Hagyományos magyar bonbon specialitás.


Kapjon egy fotódokumentummal és szöveggel nyomtatott óndobozot. A doboz mérete: 10x7x7cm. Téglalap vagy szív alakú, a legszebb mintákkal! Többfunkciós és személyes ajándék .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések