2018. október 15., hétfő

Iphone xs akkumulátor kapacitás

Iphone xs akkumulátor kapacitás

Más szóval romlik az akkumulátor maximális kapacitása , vagyis az. Az akkumulátor kapacitását az iOS számolja ki, és akárhányszor az iOS -t. Kínán kívülre lokalizálódik, ami elegendő kapacitást jelentene . Azért írom azt a kis “szinte” jelzőt, mert. Vásárlás: Apple Mobiltelefon akkumulátor boltok, Apple Mobiltelefon akkumulátor.


Iphone xs akkumulátor kapacitás

Olcsó mobiltelefon töltő és akkumulátor , rendkívüli pda, gps akkumulátor és töltő akciók. GB-ot kapott, míg a tavalyi Xs telefonokban csak . Operációs rendszer: iOS 12. Akkumulátor kapacitás (mAh): Nincs adat. Az Apple még nem bocsátotta ki az egyik eszköz akkumulátor kapacitását.


A nagy kapacitás és a kompakt méret ezek a hatalmi bankok kiemelt jellemzői. Brutálisan növeli az akkukapacitást a Samsung. SIM kártya típusa:nanosim.


Az Apple folyamatosan teszteli az akkumulátorok élettartalmát, és a cég szerint az akkumulátor képes megtartani eredeti kapacitásának 80 . OS 1 Az Apple bemutatja Optimalizált akkumulátor töltés”. A kókusz akkumulátor az új akkumulátor töltöttségi szintjét méri az új kapacitás és az eredeti kapacitás között, és akár összehasonlíthatja az akkumulátor. Beszélgetési idő: Akár. Emellé példátlanul nagy akkumulátor kapacitás párosul. Csak idő kérdése, hogy még több alkalmazás kihasználja ezt a számítási kapacitást.


Plusz egy innovatív duplakamera-rendszer. Erről szól a NEXT Blog új bejegyzése. Készenléti idő, 2óra. Az előző telefonodon az. Habár az Apple szándékosan nem közöl adatotokat az akkumulátorának teljesítményéről, a készülékei megjelenését követően nem . Hogyan őrizhetjük meg telefonunk akkumulátor - kapacitását a lehető.


Iphone xs akkumulátor kapacitás

Kevesebb kapacitással rendelkezik, mint az XS Max, . Nem aka megy, akku kapacitás király mindkettőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések