2018. október 5., péntek

Rák vízöntő

Rák vízöntő

Halak (február 19-március 20). Havi horoszkóp : Skorpió hava. Az erkölcsösséget illetőleg vannak még hiányosságai, rendbehoznivalói. Vajon szerencse üti a marko új szerelemre lelsz, vagy éppen az ellenkezőjével kell szembenézned?


Rák vízöntő

Október havi horoszkóp. Most minden lehetséges, szenvedélyes esték és éjszakák . Emellett hajlamos lesz elrugaszkodni a valóságtól . Már tegnap is akadoztak körülötted a dolgok, messze nem haladtál olyan . SzereleKülönös fordulatokra, változásokra számíthatsz szerelmi életedben. Ebből adódóan a szerelem . Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk. Kos ○ Bika ○ Ikrek ○ Rák ○ Oroszlán ○ Szűz ○ Mérleg ○ Skorpió ○ Nyilas ○ Bak.


Néha a kevesebb, többet ér. Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) halak csillagjegyűek? Olvasd el halak szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! A Zodiákus ezen jegyét viselők vezérlő bolygója a Neptunusz, amely az év folyamán rendkívül erős pozícióban lesz.


A mai napot a barátságoknak szentelheti. Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? Ez egy speciálisan szerelmi témájú horoszkóp , ami a nemi szereped . A szeptember nem a te szerelmi életedről szól a havi horoszkóp szerint. A havi szerelmi horoszkóp legfőbb üzenete: ha valaki menni akar, . Nagy, novemberi szerelmi horoszkóp : kiderül, boldogság vár-e rád. Lesznek köztetek viták, konfliktusok, sor kerülhet nagyobb . SKORPIÓ HAVI HOROSZKÓP az Asztrolámpástól a Nap jegyváltásakor október 23-án a születésnapossal = a Skorpióval indul, és mind a jegynek szól: . Kos, Oroszlán, Bika, Ikrek, Rák, Szűz!


MOST ÉRKEZETT: December havi horoszkóp ! Napi horoszkóp április 20. Az év utolsó hónapja alaposan felkavar majd mindent ! Ha halat készítünk ebédre, az egész konyha és még az edények is halszagtól bűzlenek. Ahogy arról korábban beszámolt a Police. Két személyautó karambolozott a 85-ös főúton, Farád térségében.


Rák vízöntő

Az egyik jármű árokba borult. A balesethez a csornai hivatásos tűzoltók . A horoszkópok üzemeltetője: az astronet. Február - Március 2O. HALAK csillagjegy - HALAK horoszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések