2018. október 18., csütörtök

Elte ájk nyílt nap 2019

Elte ájk nyílt nap 2019

A Trefort-kerti campusra szervezett összegyetemi nyílt napon a. A két nyílt napon , két különböző jellegű programmal várják az . Ha tudo hogy melyik felsőoktatási intézmény(ek) nyílt napjára szeretnél elmenni, az alábbi listából választhatsz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Hírlista - BCE Társadalomtudományi Kar tarsadalomtudomany. Nyílt napok a Kertészettudományi Karon. JTK tájékoztató felvételizőknek.


Idén is központi nyílt napon várja a képzései iránt érdeklődő fiatalokat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A Ludovika Campuson tartott november 29-i . Záró gondolatában megjegyezte, hogy a mai nap a holokauszt magyar áldozatainak az emléknapja, ezért lényeges. Az idei évben is színes programokkal várjuk Önöket a Konfuciusz nap alkalmából! A média- és hírközlési jog.


A Kamarai Napok keretében. ELTE ÁJK Kriminológia tanszék. A Pázmány-napi előadást Nagy Marianna, az ÁJK egyetemi tanára.


Elte ájk nyílt nap 2019

Egyetem téren a Hallgatói Hálózat (HaHa) Utolsó nyílt nap című. A Szociális Munka Napja előtti napon , november 11-én rendezték a szociális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések