2019. június 13., csütörtök

Karosszéria lakatos tananyag

Karosszéria lakatos tananyag

Karosszéria egyengető készlet 10t - Szilver Arrov. Sebességváltó emelő 1t ,padló emelős, Big Red Járművek, Kiegészítők. Autó Visszapillantó tükör MAZDA 626. Hátsó lámpa részére MAZDA . Az MSW-KP-karosszéria nyomató ideális segítő, ha garázsokban vagy az otthoni.


Karosszéria lakatos tananyag

Ennek a robusztus konstrukciónak köszönhetően az emelő maximális . Ez az autó karosszéria emelő a legfontosabb eszköz az autó horpadás javításban. Hála a tartós huzóerőnek pontos emelő, az autó horpadás müvelethez , . A gépjármű sérült kereke alá helyezve biztosítja annak mozgatását. Az összes kerék (4db emelővel) . A Profikisgép webáruházban, számos kisgép, . Aki egy vágóval, kalapáccsal kitudja alakítani a karosszéria elemet, vagy az a szaki a valaki,.


Haina M177-HRW-3T Légpárnás emelő 3. Tonnás Állítható karos. Torin levegős karosszéria emelő 1. Poliuretán karosszéria emelő 5cm. Manipulátorok és speciális emelők. Emelők és alátámasztások.


A karosszéria vagy járműemelő emelt állapotban alátámasztást nem igényel. Professzionális eszköz ipari . Műszaki adatok: Breite B = 5mmbrGewicht in g = 290gbrHandgriff . Szerszámok keres olcsón online ? Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! DATALINER típusú lézeres húzató pa emelő berendezés. Javaslat: A szerszám használata előtt , a karosszériát ragasszuk le védő szalaggal, az esetleges sérülések elkerülés e véget. Leírás, Teljesítmény (kW), Feszültség (V), Áramerősség (A), Lökettérfogat ( köbcenti), Megjegyzés, ZEPRO, OE, Alkatrész . Miből tartana hátra is tenni egy nyamvadt emelőt ? AW Tools tonnás karosszéria nyomató készlet.


Geko karosszéria kihúzó és egyengető kalapács készlet. Geko Kézi karosszéria egyengető készlet. Hello Kezdő nívás vagyok, meg szeretném emelni a kocsiszekrényt egy pár centivel. Mielőtt elkezdenék kísérletezni megkérdezném, hogy.


Karosszéria lakatos tananyag

Fényező fülke (BlowTherm). Számítógépes színkeverés. Korszerű berendezéseink, szakképzett kollégáink . Ford Transit oldalajtó görgő.


Beépíthető a felépítményes autókba is amiben nincs központi zár kapcsoló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések