2019. június 18., kedd

Rövidszőrű német vizsla

Június 06-án született fajtatiszta magyar vizsla kölykök eladók , július végétől elvihetők. Három lány és kettő fiú. Akinek egy vizsla az álma és eladó vizsla kölykök érdeklik, vagy kíváncsi egy magyar vizsla kennel életére annak itt a helye. Aranyszabja-Földi kennel honlapját.


Dán László vagyok a kennel tulajdonosa. Hogy kik a szaporítók és mit .

ODORARIUS magyar vizsla kennelünket feleségemmel együtt alapítottuk meg. Lédával nem csak kiállításokra jártam, hanem vadászatokra is és megtapasztaltam milyen nagyszerű munkakutya a magyar vizsla. Elsősorban munkakutyákat tenyésztünk, de a küllem is kiemelt . Augusztus 25-én született kiskutyák eladók. Gyönyörű ,fajtatiszta magyar vizsla kölykök eladók ! Egészséges ,szépséges anyuka és apuka első alma - kan ,szuka . Fajtatiszta magyar vizsla kölykök eladók. Vadászvizsgás aktívan vadászó szülők.


Drótszőrű magyar vizsla eladó ezerért”, „magyar vizsla kölykök ezerért”.

Az internetes apróhirdetési oldalak tele vannak efféle . Háziállat - Kutya4ron. Magyar vizsla kolykok eladoak. Többféle olcsó, használt magyar vizsla eladó. Vizsla hirdetések - ehirdetes. Mennyi a magyar vizsla ára használtan?


Ez a fajtatiszta német vizsla egy elhagyott háznál él. Kedves, melegbarna, szerelmetes pillantású szemek - de valami huncut kópéság csillog a háttérben, és mohó figyelem, vágyakozás a vad után. Megérkezett a H alom! Rövidszőrű magyar vizsla cégek listája: cím, telefonszám, e-mail elérhetőség - Rövidszőrű magyar.


Panka, vagyis Pitypang Trikó Ch. Pitypang Rigli lánya, aki aktív vadászkutyaként nem lelkesedik a kiállításokért – így aztán egy . Nèmet vizsla Szárföld eladó Kutya, kölyök kutya hirdetés. KINEK VALÓ MAGYAR VIZSLA ? Kedves Látogató, Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk!


Ugyan én csak néhány éve foglalkozom a fajtával intenzíven de ez idö alatt kialakult róla egy saját véleményem, ahogyan én a saját tapasztalataim alapján a. Weimari vizsla tenyészet. A magyar vizsla az egyik legismertebb magyar vadászkutya.

Kutyáink mezei, vízi versenyeken, vadászatokon és a show világában is bizonyítottak. Olasz vizsla apróhirdetések árakkal, fotókkal. Fajtiszta, simaszőrű német vizsla eladó ! Számomra a legfontosabb, hogy egészséges kölykök.


Szántovai drótszőrű német vizsla kutya kennel. Molnár Istvánnak volt régi típusú, nagy testű robosztus drótszőrű német vizsla kanja. Ami az alatt van, az hidd el hogy nem fajtatiszta.


Olyat keress ami ír törzskönyvet, leírja a szülők törzskönyvezett . Labrador, vizsla eladó. Boxerekkel meg Törpe Pintcherekkel együtt ezeket a kutyákat imádom a legjobban de amúgy mindet :)) jeligém .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések