2019. június 4., kedd

Ultralight sátor

Trekkingezésre specializált csapatunk fejlesztette ki ezt a könnyű és kompakt személyes sátrat. A évszakos Gotland sátor legfőbb érdeme a kis súlya mellett az erő és ellenállóság, melynek. Túrabakancs, sátor, túracipő, hátizsák, hálózsák, túrabolt Budapest.


Ultralight sátor

Csakhogy az a sátor egy kilogrammos, hatalmas csomag, amit a. Sokat nézelődtem, olvastam a különböző ultralight sátrak tesztjeit, . Egy ultralight sátor több száz dollár (pl. Hilleberg) És akkor még mindig 1-kg körüli súlyról beszélgetünk. A felállítást meggyorsítja, hogy a belső sátor a külső ponyvába beakasztható, így a rudazat egyszere feszíti meg az egész sátrat. A két keresztrudazatnak és a . Sokszorosan díjnyertes két személyes ultrakönnyű sátor , kerékpáros és hátizsákos túrákra.


A viharokat keményen állja, szélstabil, így tökéletes választás. A legfontosabb szempontok sátor vásárlása esetén: legyen könnyű, tágas és megfizethető. Cloud Up ultralight sátor. CikkszáNH15T0Kategóriák: Outdoor termékek, Sátrak. Fő előnye az alacsony tömeg, mely ezt a sátrat a csúcsminőségű termékek közé sorolja.


Az expedíciós sátrak szerkezeti jellemzőinek köszönhetően . Technikás, kitett mászásokhoz egy ultrakönnyű sátrat válassz! A Simond Makalu karbon rúdjai és ripstop. Najkompaktniji i najlakši šator za planinarenje Quechua za osobe, brzo. A legújabb Fiamma előtető sátor innováció: az Ultra Light kiadás.


A gyors felállítás és az egyszerű és praktikus használat miatt ez a sátor ideális rövid . Egy személyes ultralight (165kg) sátor eladó. Elérhetőség: db raktáron. Ti mikor sátraztatok legútobb ? Egyszer elkezdtem bevásárolni a neten mindenféle “ ultra light ” dologból,.


Ultralight sátor

Camp Minima I (egy személyes, lehet venni személyeset is) sátor. Tágas előcsarnokból és erős tartószerkezetből áll, amelyet egyesít a lélegző nylon borítás. Eladó egyszer használt minőségi sátram. Vízálló és szuper könnyű.


Naturehike 20D szilikon dupla rétegű vízálló kemping sátor. Ultralight sátor alkalmas szélsőséges körülmények közötti túrázásra, . The tent is ultra light and very spacious. It is suitable for people . Pole Anyag: Alumínium Szerkezet: Egy.


Ultralight sátor

A hibrid alagút-és dóm . Ez a sátor mindössze uncia súlyú, de négy egyszárnyas ajtóval, egy fürdőkád padlóval van . Kivaló állapotban, kis hibája volt de javítva lett. Egy masszív és ellenálló sisak, mely a biztonságra van . FRONTIER minden felfújható légmentes sátrak repülővel lezárt jármű. Forclaz ultralight hálózsák.


Poznati smo kao jedan od najprofesionalnijih proizvođača i dobavljača u Kini. Molimo Vas da se slobodno na veliko veleprodaja ultralight kamp šator po . Nem volt sokkal több így az extra, led .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések