2019. június 26., szerda

Kézi autómosó debrecen

Autómosó Debrecenben az István utca szám alatt. Termékek, szolgáltatások. Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, emberbarát szemlélettel állunk.


A kézi autóápolás teljes palettáját kínáljuk Ügyfeleink részére. Az autómosó működése teljesen . Te meg készülj fel, hogy tolongani fognak érte a vevők!

Hiszen egy tiszta autót nem csak több pénzért, de hamarabb is lehet . Nyugati utca, Debrecen, Hungary. EZ Wash, Lurdy Ház, Optima Steamer, autómosó, kézi autómosó ,. Talán a legtöbb embert a személyautó tisztitás érinti, ha máskép nem, hát autósként biztosan szembe kerül ezzel a feladattal. Debrecen , Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Kazincbarcika, . Friss kézi autómosó munkatársat állások.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Kézi - autómosó állás Debrecen.

A parkolóban a mosás idejére a parkolás ingyenes! Normál,habosított vizes mosás. Kárpit tisztitas, autókozmetika. Külső,belső, viasz, műanyag ápolás,bőr tisztítás és ápolás,polirozás! Hozom viszem szolgáltatás!


Kereskedelmi árengedmény:. Meggyőződésünk, hogy az Ön autójának nem csak mosásra , hanem . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - automoso elado. Hajdú-Bihar , Debrecen. Nagy egyterű , Kisbusz, Kisteherautó.


Poszeidon - Az Isteni mosó és autókozmetika Debrecenben. Tartsa tisztán autóját egyszerűen! A legjobbat a legjobb helyen. A mester mosó éves tapasztalattal várja kedves meglévő és jövőbeli ügyfeleit, Debrecenben. Az OMV kézi autómosója fizikai érintkezés nélkül működik.


Télen nagyüzem van a különféle autómosókban. Mi sokat járunk benzinkúti kézi autómosóba , mert a tesztautókat nem illik gépibe vinni, . Freshcar - 1-ban környezetkímélő, és minőségi amerikai termékeket ( Chemical Guys) használunk az autótisztítás összes folyamatához. Autó- és tehergépkocsi mosás.

Személygépkocsik, terepjárók és kisbuszok professzionális és gyors mosása. Kényelmes, fűtött ügyfélterünkben . Fantomvásárlókat keresünk, Debrecenben autómosók tesztelésér. KÉZI AUTÓMOSÓ ÉS AUTÓKOZMETIKA.


Bejelentkezés nem szükséges . Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján! Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések