2019. június 14., péntek

Samsung kijelző javítás ár

Telefon akku csere árak. A leggyakoribb eset a Galaxy kijelző törése. A javítás időtartama maximum óra, ez idő alatt a helyszínen meg lehet várni a készüléket.


Samsung SEdge kijelzőcsere. A szervizeléshez időpont egyeztetés szükséges. Sürgősen hozd el hozzánk telefonod megjavítjuk, gyorsan szakszerűen!

Gyors kijelző csere Budapest belvárosában kiváló áron , melyre 1nap garanciát. Kijelző csere kiváló áron. Szívfacsaró érzés, amikor bármennyire is imádkozol az éppen leejtett telefonod épségéért, mélyen belül tudo hogy semmi értelme, hiszen . Fő profilunk a mobiltelefon és tablet kijelzők gyors, szakszerű javítása. A Magyarországon forgalomba levő legtöbb gyártó készülékét javítjuk. Mindössze órát vesz igénybe a kijelző cseréje, 60.


Az elvégzett javításra hónap garanciát vállalunk. Ha ez nem így lenne nem mernénk a javításainkra 1nap garanciát . Ft Hátlapi kamera ‎: ‎27.

Ft Előlapi kamera ‎: ‎ Érdeklődj telefonon! Okostelefon javítás akár perc alatt! Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző , nem . Mobiltelefon meghibásodás és kijelző törés. Több alkatrész cseréje esetén egyedi árat kínálunk! Sajnos megtörténik, hozd be hozzánk, megjavítjuk!


Az árak tájékoztató jellegűek. Vállalom az alábbi árlistában szereplő készülékek javítását, garanciával. Az lcd kijelző csere eredeti gyári alkatrésszel történik és a . Laptop kijelző csere ár , megvárható ingyen beszerelés, ha kell ingyen futár. Máshol tv led hibát mondtak és kaptál egy olyan árat a kijelző cserére, hogy abból . Tablet üveg csere ár , törött lcd cseréje.


Ezt követően pedig elvégezzük rajta a szükséges javítási folyamatokat. Felsorolni is nehéz lenne. Nálunk becserélheted telefonod korrekt áron és készpénzben fizetünk érte. Gsm szerviz, mobiltelefon javítás , mobiltelefon szerviz gyorsan szakszerűen. Mi kizárólag gyári vagy . A munkadíj levásárolható.


Csak minőségi alkatrészekkel dolgozunk a javítás során, megbízható.

Gyorsan lemerül az akkumulátor, Összetört a kijelző , Megrepedt a kijelző , . Egyéb, a kijelző cseréhez kapcsolódó javítási árak. Beázott Törött Szoftverhibás készülékek javítása akár. A legrosszabb eset javítási árát (alkatrész,munkadíj,stb.) levonod az átlagos sárából, -e ft, és ha ez pont a teló árával egyezik meg,akkor . Teljeskörű hivatalos garancia ügyintézés, és garancián túli javitás. Megjavítjuk ha elromlott. Androidos és egyéb telefonok kijelző cseréjére ajánlatot adunk.


A javítási árak alsó értéke csak a hibás ledek cseréjére vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések