2016. október 19., szerda

Greenline clean

Greenline clean

Mikepércsi út és Ozmán . AUTÓMOSÓ , AUTÓKOZMETIKA, SZERELŐ MŰHELY! Have a look at kézi autómosó debrecen böszörményi út photos but see also harga dan. Kézi autómosó , minőségi Rivax tisztítószerekkel, kímélő módszerekkel. Szolgáltatások és kényelem.


Nézd meg az álláslehetőség részleteit. Description: Megnyílt autómosónk! Debrecen , Hajdú-Bihar.


A legmodernebb technológiával felszerelt autómosónkba várjuk kedves vendégeinket ! Tartsa tisztán autóját egyszerűen! Az új tulajdonos gyorséttermet, áruházat és autómosót létesítene ott. Autómosónk tartalmaz db . A Böszörményi út felőli részen gyorsétterem, középen áruház, míg a . Az épületnek saját kazánja van. A Békessy Béla utca és Böszörményi út sarkán fekvő csaknem 800. Ennek az a lényege, hogy ezen a területen nem épülhet benzinkút és autómosó.


VÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE! Bejárat a Jakab József u. Shell, Self-service car. Lengéscsillapító-csere. Váltójavítás, váltóolajcsere. Vezérlés (szíj- vagy lánccsere).


Kuplungjavítás, -csere. Gumicsere (defektjavítás, centrírozás). Az előbbieken túlmenően autómosóval és autókozmetikai szolgáltatásokkal is állunk . Plek op die kaart, telefoon, ure, . Kereskedelmi árengedmény:. Használt autó értékesítés, illetve felvásárlás, hitel ügyintézés. Külső böszörményi úti autómosó.


Greenline clean

A kézi autómosás sokkal . Balmazújváros, Böszörményi út 75. BBS Labor A Szúnyogírtó Füredi út Oláh Gábor világa Naplemente Az iskolák gyöngys. Menyhárt József tér Kertváros utca József Attila utca Böszörményi út.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések