2016. október 25., kedd

Iphone 6s kijelző cseréje

Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Ilyenek az Apple hivatalos csereprogramjai. Fixity - Samsung kijelző és üveg csere . Kövesd végig a lépéseket amit a videóban látsz és.


A rutinműtéthez hónap garancia is jár.

Csak gyári kijelzőt építünk be. Vagy valami más sérülés érte ? A kijelző a mai okostelefonok egyik legkritikusabb pontja . Folytatódik az év legnagyobb kijelzőcsere akciója! Ezt követően a két alsó biztonsági csavart távolítjuk el,. A készülék javítását azonnal elkezdjük és a leadástól számított kb. A javításra hónap garanciát vállalunk.


Megvárhato vagy futárral.

Kialakítása miatt a készülék legérzékenyebb pontja a kijelző. Kérd kollégáink segítségét). Hozd el hozzánk és egy órán belül megjavítjuk!


Kijelző csere (gyári minőségű) . A két alkatrész egybe van ragasztva ezért az érintőt . Válaszd ki a készüléked típusát! IPHONE 6S PLUS KIJELZŐ CSERE : 29. Megnyitottuk Pécs első specializálódott Apple szervizét! Gyors határidővel, garanciával és pénztárcabarát . Minden általunk beszerelt alkatrészre fél év garanciát vállalunk!


Törött készülék kijelzőjének cseréjét órán belül elvégezzük. Egyik leggyakoribb eset a készülékhibák közül. A nap folyamán elég sokszor kerül kezünk ügyébe a telefon emiatt hatványozottan . Gyári felújított kijelző : Érdeklődj. Javítási idő: Kb 20- perc.


Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet? Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk perc alatt .

Szaki Shop KIJELZŐ CSERE ÉLETTARTAM GARANCI. Szükség esetén cserekészüléket is biztosítunk, teljesen ingyen! Az egyes javítások részleteiért kattints a nyílra!


Csere előtt érdemes kitakarítani, sok esetben ez önmagában megoldás. Ilyenkor az érintőüveg betörik, és az . Hardveres karbantartás (belső takarítás, pasztázás). Sajnos megtörténik, hozd be hozzánk, megjavítjuk!


Mobiltelefon szeretnél vásárolni? Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések