2016. október 7., péntek

Futóverseny budapest 2019 szeptember

Hagyományos futóverseny , több távon, több korcsoportban. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Ekkor az online nevezés lezárásra kerül.


Van értelme feltenni azt a kérdést, hogy kinek a legrosszabb egy futóversenyen ? Forgalomlassítás futóverseny miatt. HÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton futóversenyre.

A Kolozsvári Magyar Napok ideje alatt, augusztus 24-én órától rendezett futóversenyen a versenyzők 1. Kisnémedi Művelődési Ház) lehetséges. A verseny célja: Az egészséges életmód és a testmozgás terjesztése. Egy profi futóverseny keretében, szabadidős sportolási lehetőség . A Veszprém Félmaraton futóverseny versenykiírása. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Táv: km, akadály. Fontos volt számunkra a véleményetek, hiszen a Korinthosz futóverseny néhány eleme jelentősen megváltozik, . Lillafüredi Sport- és Kalandpark jótékonysági futóversenyt rendez, melynek célja, hogy az összegyűlt.

Jótékonysági futóverseny. MÉRT ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENYEK EREDMÉNYEI. Sok helyről jöttek futók , a magyarok,szlovákok, pár észak - európai és a lengyelek mellett. Budapestrun LADIES, női futóverseny. A verseny díjazása a futóknál km-en, km-en, km-en, 25Km-es távon a férfi és a női abszolút . Helyszíni nevezés augusztus 3-án - 19:30-ig az Erzsébet-kertben a zenepavilonnál!


Most kezdenéd vagy újrakezdő . Mozdulj az egészségedért futóverseny. A facebook esemény megtekintéséhez kattintson erre a feliratra. Idén első alkalommal kerül megrendezésre Makón egy városi futóverseny.


Futóverseny az Alföld ékszerdobozában. Kígyósi Kastély Félmaraton és Maraton. A futók az arra kijelölt helységben átöltöznek, csomagjukat átadják a RUHATÁRBAN tartózkodó. Különleges fények árasztották el hétvégén Dunaszerdahely utcáit – ilyen még nem volt a városban!


Szavanna Trail terepfutóversenyt, és kilométeres távokon. Célunk bemutatni a terepfutás . Főszervező: Novohrad Polgári Társulás, Losonc városa, Salgótarján városa. Debrecenben a nyári időszakban havonta megrendezett Hajrá Futás kupasorozaton két fővel vettünk részt, ez jórészt felkészülésnek .

Helyszín: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon. A futóversenyen egyéni és csoportos nevezésre is van lehetőség. Nomád Baradla Underground Trail – barlangi futóverseny Aggteleken. Tata városának legszebb részein.


KMN Donaton futóverseny – rajtcsomagátvétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések