2016. október 20., csütörtök

Fatornyos fogadó és erdei hotel

Fatornyos fogadó és erdei hotel

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Az erdő közepén díszeleg, beleolvadva a fenséges tájba. Fatornyos Fogadó és Erdei Hotel , Szokolya.


Fatornyos fogadó és erdei hotel

Királyréten a Fotornyos Fogadó és Erdei Hotel várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó kedves vendégeit. Szeretettel köszöntjük Királyrét erdei otthonában! Esküvő Királyréten a Kastély Hotelben. Diósjenő, Ady Endre utca 90.


A Királyrét Hotel Budapesttől mindössze km-re, a Börzsöny, a Dunakanyartól nem messze, Királyréten található. A Duna-Ipoly Nemzeti Park. Fogadónk a Börzsöny hegységben, királyrétentalálható. Kiváló környezet diákok, családok, baráti összejövetelek, egyéb . A legjobb és hiteles árakat a Királyrét Fogadó és Erdei Hotel és a. Szállás típusa: Hotel és Fogadó.


Fatornyos fogadó és erdei hotel

Iratkozz fel, ha szeretnél levelet kapni a legjobb bulikról! A Lósi-völgyben található a Kárpát-Haza Lovasfogadó, ahol nem csak a lovasok, hanem minden. Tipus: kőház - Hotel - Vendégház - Település: Szokolya - Királyrét Férőhely: 1fő . A fogadóban a tábor teljes ideje . Tevékenységek: rendezvényszervezés, lebonyolítás, esküvők szervezése, lebonyolítása, ételkülönlegességek készítése, konferenciatermek, erdei iskola, . Fürdési, tisztálkodási lehetőség a folyosónkon található közös fürdőkben lehetséges) 4-személyes, -5 . Három órával a vendég. ERDEI HOTEL , rendezvényszervezés, lebonyolítás, esküvõk szervezése, lebonyolítása,. Kategóriák: Fogadó , Hotel.


Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Börzsöny-hegység délkeleti lábánál fekvő Királyrét erdei otthonában! Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag a legolcsóbb árakat Szerződésben garantálja, már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések