2016. október 27., csütörtök

Születésnapi köszöntő lányomnak

Születésnapi köszöntő lányomnak

Lányomnak születésnapra valami nagyon egyedi születésnapi verset ajánlanátok? Mikor azt érezte hogy bajban vagy az. Születésnapi képek: ITT Születésnapi versek. Mivel ma születésnapod vagyon,. Szép png-gif képek,versek) Érzelem,szerelem minden formában.


Születésnapi köszöntő lányomnak

Gyászversek és vallásos témák feldolgozása több variációban. Szeretettel küldöm ezt a szép köszöntőt. LÁNYOMNAK SZERETETTEL - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK!


ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK ,VERSEK,KÉPEK. Még sok boldog születésnapot kívánok! Szivárványom (Lányom születésnapjára ). Leendő szülinapos, mit is mondjak neked? Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet! Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog . Teljen a napod boldogan vidáman, ezt a napot minden évben türelmesen kivártad.


Azt te is tudod jól, születésnapodon kívánok minden jót! Az alábbi cikkben mindenki megtalálhatja az ízlésének és a születésnaposnak megfelelő születésnapi sms-t. Góci lányomnak anyai szívem összes szeretetével. Kristófnak) Drága fiam!


Anya és lánya, te és én. Mindörökre egy közös létezés. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja.


A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt . Amikor még az egyre növekvő hasam felett merengve vártalak, rengeteget gondolkodtam azon, mennyi mindent kell megtanítania egy . Gyönyörű ünnepnap, lobog már a zászló, Kőbánya ünnepel, boldog Sándor László! Ma két éve születtél… Remegve mentem be a korházba mikor elfolyt a magzatvíz. Te nem vártál novemberig és . Kedvencek:versek, idézetek és egyéb szépségek. Küldj egyedi születésnapi képeket képeslapküldő portálunkról! Kislányom versek videók letöltése.


Zenés köszöntőt trillázó madárdal énekét, Simítsa szívedbe reményt hozó színeit . Képtalálat a következőre: „ születésnapi vers lányomnak ”. Boldog születésnapot drága kislányom. Textíliák, Családi Idézetek , Idézetek Az Életről, Mottó, Versek, Funny. A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi . HU - Szövegesen, humorosan. Gyermekversek Pásztorné Antal Magdolna tollából a Mikulás napjára, óvodai ballagásra, pedagógus napra.


Zsófi lányomnak huszonötödik születésnapjára. Az anyai szív szeretetéből nagyon szép köszöntő született. Kívánom, hogy boldog, és sikeres .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések