2016. október 27., csütörtök

Gödöllői kastély quimby

Aktuális kulturális rendezvények. Nyomtatóbarát verzió: Nyomtatóbarát verzió. K people interested and 2people going. Legyen a gépnek halleluja! A családoknak kínált kulturális . Quimby night koncert hossza 90pec szünet nélkül.


Buy and sell Quimby Night tickets on TicketSwap. The simple, fair-priced and secure ticket. Hiányzó: quimby Grund koncert gödöllő - spiresbika.


Rosè mood Május 17-èn a gödöllői kastély kertjében várunk titeket. Koncertezz Te is Magdiékkal FUTUREAL -ban! Kedvezmény várja a gödöllői kastélyban a romantika szerelmeseit.


Gödöllői kastély quimby

Hamisítatlan szabadtéri klubkoncertre invitálja rajongót a Quimby. QUIMBY - Hatalmas nyárzáró koncert. Egy kis szösszenet a múltheti Quimby koncertünről.


Az ország egyik legszebb barokk kastélya éve lett közmúzeum. Grassalkovich- kastély. A volt itt minden is kategóriából kettő: tűz meg víz, fenséges színpadon meg égből. Tiszta szerencse, hogy nem fordítva. A sors fintora, hogy aztán az osztrák–magyar kiegyezés egyik következményeként a gödöllői kastély és park használatát biztosították az . Ezen a hétvégén a zenéé lesz a főszerep a Kultkikötőben, hiszen a Balatonra érkezik a Quimby , Bérczesi Robi, a Müller Péter Sziámi . Mások mellett a Quimby , Presser Gábor, a VHK, a Magashegyi.


Adventi kastélynapok a gödöllői királyi kastélyban. András (Colorstar), Kiss Tibi ( Quimby ), Kollár-Klemencz László (Kistehén tánczenekar), . Gödöllői Királyi Kastélyban játszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések